BLOG AVONTUUR VS ZEKERHEID

Kiezen voor avontuur of gaan voor je zekerheid. Dit was het thema van 2013 voor mij. Vaste baan weg, nieuw avontuur als ondernemer aangegaan. Geluksmomenten. Zwetend wakker worden in je bed. Geen idee hebben wat de toekomst gaat brengen. Daar een beetje van moeten huilen. Eindeloze mogelijkheden. Vrijheid. En vooral voelen dat ik leef (lees hier waar ik het over heb)

Op zoek naar de balans tussen avontuur en zekerheid. In 2014 gaan jij en ik daar op theWhyGirl veel mee bezig.

Op woensdag  1 januari beginnen we goed, met het verhaal van Sanne. Zij gaf na 5,5 jaar wikken en wegen haar vaste baan op om een wereldreis te maken met haar vriend. Sanne deelt haar inzicht met jou over hoe ze haar twijfels de baas werd. Hier alvast een voorproefje

Aanstaande WhyGirlWednesday Sanne’s hele verhaal. Compleet met dat ene belangrijke inzicht (en een beetje huiswerk) voor jou over HOE die eerste stap te zetten richting het avontuur.

Tot woensdag,

xZarayda

 

 

 

Join Zarayda's inner circle!

1 comment


  1. Nalin

    Het Grote Avontuur was a shop very close to our home back in the day. It was a very tiny shop full of treasures, later on it moved a litlte further away and in a bigger better space. We still love to visit that shop when we are in Amsterdam :)Lovely birds!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *