BLOG A LIFE OF HAVING IT ALL

Twee maanden geleden had ik een nachtmerrie waar ik zwetend uit wakker werd.

‘Wat als iemand nu precies hetzelfde idee heeft als ik en er eerder mee begint?!’
Ik kon er niet meer van slapen en besloot de ochtend erop dat ik niet langer wilde wachten. Ik zou gewoon gaan beginnen.

Al meer dan een half jaar had ik mijn dagen gevuld met brainstormen, plannen uitwerken en me zorgen maken over een betaalmodel. Totdat ik snapte dat, wanneer je je dromen volgt, er in de beginfase maar 1 ding is wat van levensbelang is.

BEGINNEN.

Sinds 3 weken zijn we online. En als jij dit verhaal nu leest, beketent het dat je ons hebt gevonden. Dwars door alle info waarmee je op het internet overspoeld wordt, heb je theWhyGirl gevonden. At the risk of sounding emo, dat maakt me gewoon een beetje gelukkig.

Deze blog is het gevolg van mijn nieuwsgierigheid. Ik ben benieuwd naar het waarom achter de keuzes die we maken. Omdat we kunnen leren van elkaars ervaringen. En we inspiratie kunnen halen uit elkaars inzichten.

Als we tenminste eerlijk durven te zijn. En kwetsbaar. Er zit kracht (en vrijheid) in die kwetsbaarheid. En op theWhyGirl we be keepin it real, precies om die reden.

Ik hoop dat je je hier thuis gaat voelen. Dat je het gevoel hebt dat je in je woonkamer in je favo stoel ploft, wanneer je deze site openklikt. Dat je geïnspireerd wordt. En dat je met behulp van de inzichten van theWhyGirls jouw versie van ‘a life of having it all’ in elkaar kan puzzelen.

Daarom hoor ik van jou graag wat jij wil zien op deze site. Mail me en laat het me weten. zarayda@thewhygirl.com Daar ben ik te bereiken.

Let’s stay in touch!
xZa

Join Zarayda's inner circle!

5 comments


 1. Alida

  Super leuke website! Heb al wat filmpjes bekeken. Doe je ding, gudu!

  Dikke brasa xx

  • theWhyGirl

   He Alida,

   Lovely dat je de site leuk vindt!
   In welke van de verhalen van de WhyGirls herken je je het meest?
   En welke onderwerpen wil je hier graag besproken zien? Holla back gurl!

  • Mayela

   The hoensty of your posting is there for all to see

 2. Anita

  Het lijkt me inderdaad heerlijk interviews te bekijken wanneer het mij uitkomt.
  Tot nu toe vond ik het hartstikke leuk om de verhalen van andere vrouwen te horen.
  You go girl! X

  • theWhyGirl

   Lieve Anita,

   We zijn megablij met bezoekers zoals jij!
   Blijf ons vertellen wat je leuk vindt om te zien hier op theWhyGirl. We love the input!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *