Overzicht
Zichtbaar In de Media Live Trainingen

De Live Trainingen zijn op:

  • Maandag 7 okt om 20:00 op Facebook en op Instagram
  • Donderdag 10 okt om 20:00 op Facebook en op Instagram
  • Zondag 13 okt om 20:00 op Facebook en op Instagram
  • Maandag 14 okt om 20:00 Slottraining

Die laatste training, van maandag 14 okt, is het allerbelangrijkste om bij aanwezig te zijn. Waarom? Omdat ik daar iets ga delen wat ik niet eerder deelde.
Of liever gezegd: ik laat je zien wat toch nog toe alleen mijn team en ik in de business konden zien. Ik neem je mee achter de schermen om je mn cijfers en de impact te laten zien van onze media strategie.

In de slottraining krijg je een bloedeerlijk kijkje in mijn business en antwoord op de vraag: wat levert media exposure je nu op als het gaat om keiharde euro’s?

Ik neem je echt mee achter de schermen en laat je zien welke omzet en welke inkomsten de media exposure in mijn business bracht. Met bloedeerlijke case studies over de business deals die ik sloot, o.a met LINDA.tvvoor mijn vlog, mijn € 10.000 mediadeal en welke exposure me juist helemaal geen geld opleverde.

Ik vind het spannend om dat soort intieme cijfers met je te gaan delen. Want bijna geen enkele ondernemer doet dat. Ik geef die toegang tot de achterkant van mijn business omdat het jou enorm kan helpen om snel en slim te groeien. Ik deel juist die info die ik zelf aan het begin van mijn ondernemers avontuur met de media had willen weten. Zodat jij niet dezelfde fouten hoeft te maken die ik maakte.

MELD JE HIER AAN VOOR DE SLOTTRAINING op maandag 14 okt om 20:00 uur

En zet het in je agenda!

Remember: als het niet in de agenda staat, gebeurt het vaak niet. Dus plan de sessies in en zorg dat je erbij bent! Het wordt zo goed!