Tijdelijk beschikbaar

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

OVERZICHT SNEL & MAKKELIJK ZICHTBAAR CHALLENGE LIVE TRAININGEN

Bekijk hier de live training van maandag 23 mei 2022

Bekijk hier de live training van donderdag 26 mei 2022

Bekijk hier de live training van zondag 29 mei 2022

MELD JE AAN VOOR DE SLOTTRAINING

Heb jij je nog niet ingeschreven voor de belangrijkste training van deze challenge. Doe dat dan nog even.

De slot masterclass op donderdag 2 juni om 20:00 uur: 7 ongewone geheimen voor een constante stroom aan fijne klanten.In deze masterclass neem ik je mee achter de schermen van mijn business, laat ik je precies zien welke video’s me welke omzet opleverde en ik laat je zien welke kostbare zichtbaarheidsfouten ik maakte, zodat jij die kan voorkomen.

De masterclass geeft je de 7 stappen om vanuit je zichtbaarheid een sterke, veilige business te bouwen waarin je een magneet wordt voor fijne klanten en samenwerkingen die je business helpen groeien. En helpt je een aantal pijnlijke valkuilen omzeilen.

In de masterclass deel ik veel persoonlijke, gevoelige informatie. Let op, daarom komt er geen replay van deze masterclass. Dus zorg dat je er live bij bent.