Bernardine Geene – Einde spaarrekening was in zicht, het laatste beetje investeerde ze in zichzelf

Beluister hieronder het podcast interview:

  1. Bernardine Geene - Einde spaarrekening was in zicht, het laatste beetje investeerde ze in zichzelf


Investeren in jezelf en in je business en je dromen is superspannend. Ik weet mijn allereerste investering nog. Ik investeerde een paar duizend euro, zonder dat ik nog enige omzet gedraaid had. Die investering heeft alles voor me veranderd en jij zou het podcast interview op deze pagina niet zitten luisteren, als ik die investering niet gedaan had.

Als je je afvraagt waar je ja tegen zou kunnen zeggen en wat er voor jou mogelijk is.
Je kan dat vrijblijvend uitzoeken met mij en mijn team. Stuur ons even een mail op team@zarayda.nl als je nieuwsgierig bent of plan hieronder direct een gesprek in.

PLAN HIER DIRECT EEN VRIJBLIJVEND GESPREK IN