Judith Middelkoop – Met weinig geld toch aangemeld. Ik ben blij dat ik mijn baan ben kwijtgeraakt, ik voel me krachtiger dan ooit

Beluister hieronder het podcast interview:

  1. Judith Middelkoop - Met weinig geld toch aangemeld Ik ben blij dat ik mijn baan ben kwijtgeraakt, ik voel me krachtiger dan ooit


Investeren in jezelf en in je business en je dromen is superspannend. Ik weet mijn allereerste investering nog. Ik investeerde een paar duizend euro, zonder dat ik nog enige omzet gedraaid had. Die investering heeft alles voor me veranderd en jij zou het podcast interview op deze pagina niet zitten luisteren, als ik die investering niet gedaan had.

Als je je afvraagt waar je ja tegen zou kunnen zeggen en wat er voor jou mogelijk is.
Je kan dat vrijblijvend uitzoeken met mij en mijn team. Stuur ons even een mail op team@zarayda.nl als je nieuwsgierig bent of plan hieronder direct een gesprek in.

PLAN HIER DIRECT EEN VRIJBLIJVEND GESPREK IN