DE FOCCUSSESSIES VAN VBS

“De focus sessies zijn online sessies met andere VideoBusinessSchoolers en Zarayda
waarbij je een vraag kan voorleggen of iets waar je in vastloopt rondom je business en dan
gaan we daarmee aan de slag”

Debby: ‘Zarayda doet het op liefdevolle maar toch wel tough love manier omdat zij precies weet hoe de juiste snaar te raken.’

Vaak gaat het veel dieper dan alleen een business vraag “hoe krijg ik meer klanten of hoe krijg ik meer volgers”. Zarayda weet jou de kant op te sturen die je laat inzien waar je wel moet gaan zoeken naar de antwoorden.

Odyl: ‘wat mij het meeste verrast heeft in VBS, zijn de focus sessies omdat we elke keer heel diep gaan.’

De vraag zelf hoeft soms niet zo ingewikkeld te zijn maar er zit altijd iets onder. Naast de praktische tools, krijg ik zoveel terug uit de focus sessies omdat we elke keer heel diep gaan. Dat stuk helpt mij eigenlijk vooral in het proces als ondernemer.

Maame: ‘iets anders dat ik uniek vind aan VBS, is de maandelijkse focus sessie met Zarayda.’

Je krijgt van alle kanten terug gespiegeld wat in jouw blinde vlek zit, wat je al goed doet en je krijgt telkens te horen: ‘ik hoor je, ik zie je, je bent niet de enige’. Dat is voor mij heel waardevol omdat ik jarenlang op mijn eigen eilandje heb geploeterd als ondernemer, nu hoef ik het nooit meer alleen te doen.

Mariska: ‘wat ik vooral een cadeautje vindt bij VBS zijn de focussessies.’

 

Wat ik vooral een cadeautje vindt bij VBS zijn de focussessies, wat ik verrassend vind is dat er vaak een verborgen angst zit onder de gestelde vraag. En het is eigenlijk heel herkenbaar voor de meeste mensen, zo heeft de hele groep er wat aan.

Shura: ‘de focus sessie heb ik altijd in mijn agenda staan.’

De focus sessie heb ik altijd in mijn agenda staan. Ik denk meestal ‘ik weet niet wat ik moet vragen’, maar dan stelt iemand anders een vraag en denk ik “really?” ik zit precies in hetzelfde. Dan wist ik zelf nog niet de vraag te formuleren, en vind ik het superfijn dat
iemand anders dat wel kan. Daar leer ik dan weer van.

© Endigo Media | KvK 34373699 | BTW nr NL001435722B42 | Algemene Voorwaarden | Privacy en Cookie Statement