KLAAR MET KLEIN EN VEILIG?! KOM NAAR BRAVE NEW MEDIA WORLD

Ben je zo’n ondernemer die het allemaal een beetje volgens het boekje doet? Je doet Facebook advertenties, bent op social media en hebt tevreden klanten. Anderen vinden je een success maar jij weet dat je nog maar een klein deel laat zien van wat je eigenlijk te bieden hebt. Je speelt het nog te veel op klein en veilig. Doet een beetje van alles maar diep van binnen maak je nog geen contact met die volle overgave die je soms wel bij andere ondernemers voelt.

Het wordt pas geloofwaardig voor anderen als je overtuigd bent van jezelf. 

Je zit nog teveel vast in dat je aardig gevonden wil worden. Nee, tuurlijk zeg je dat niet hardop. Je bewondert die mensen die zo moeiteloos uniek zijn en tegen de stroom in zwemmen. Wil jij ook. Maar is dat ook niet vreselijk vermoeiend? Is het niet gewoon makkelijker om je een beetje te conformeren? Zelfs als dat ingaat tegen wie je diep van binnen weet wie je bent?!

So what are you gonna do about it?!

Liever 1 gouden idee dan 100 ideeën waarvan je er 0 gaat uitvoeren. Een idee dat PRECIES bij jou en je business past en dat uit JOU komt. De juiste keuze, de juiste strategie en dus de juiste zichtbaarheid. En daarbij de kopstukken uit de ondernemers- en mediawereld die staan te trappelen om jou te helpen.

Dat is wat je bij het tweedaagse BraveNewMediaWorld event gaat beleven.

Op 9 & 10 april komen we samen in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Een klein en intiem groepje vrouwelijke ondernemers die weten dat er meer is. Jouw doel? 1000% overtuigd raken van jezelf, de weg die je gaat bewandelen en je business.

Het BraveNewMediaWorld op 9 & 10 april is de kans. Ik en m’n mediatribe laten je zien HOE je ongegeneerd en compromisloos je business OP JOUW MANIER gaat runnen. Het gaat die 2 dagen niet alleen maar over tools & strategieën. Waar we je mee gaan helpen is  tot het veel mooiere antwoord te komen: Wat ga ik ermee doen? Met al het bereik, de zichtbaarheid en de impact waar je toegang tot krijgt. Wat wil ik ermee bereiken?  Welk doel dient dat nou echt?

Die kern ga je ontmoeten. Vastpakken. Moeiteloos leren omschrijven. Die kern is je kompas. En die gaan we zichtbaar maken. Met video. Podcasts. In de media. Je doet het niet alleen. Ik stel je voor aan de juiste mensen die je ermee helpen.

Dat doen we tijdens het BraveNewMediaWorld event. Er is maar beperkt plek (we houden het klein en intiem) dus zorg dat je erbij bent.

Inloop voor beide dagen is om 09.30 uur en we starten om 10.00 uur. We eindigen beide dagen rond 17.00 uur met op dinsdag als afsluiter een heerlijke borrel!

** DE DEUREN ZIJN GESLOTEN**
Inschrijving is niet meer mogelijk.
Heb je een vraag, mail dan naar team@zarayda.nl

YES, ik ben ready voor groots en klaar met klein en veilig!

NIET DE BEKENDE VALKUIL
We zorgen ervoor dat je niet in die bekende valkuil trapt. De valkuil dat je aan het einde van het event met 100 ideeën heel hoog in je energie zit. Maar dan de dag daarna thuis en je lijkt alles weet kwijt te zijn. Want het is teveel en je hebt geen idee waar te beginnen.

DE JUISTE KEUZE
Tijdens BraveNewMediaWorld maak je keuzes. Echte keuzes. Na die 2 dagen loop je weg met  1 goed idee & 1 actie en je weet vol overtuiging: dit is wie ik ben, dit is waar ik voor sta en dit is wat ik ga doen om het te laten zien. Voet van de rem af en vol gas. Je weet het hoe en het wat.

Het wordt amazing! En er is maar beperkt plek dus zorg dat je erbij bent!

** DE DEUREN ZIJN GESLOTEN**
Inschrijving is niet meer mogelijk.
Heb je een vraag, mail dan naar team@zarayda.nl

YES, ik ben ready voor groots en klaar met klein en veilig!

ANDERS DAN ANDERE EVENTS
Terwijl heel veel events je een tsunami aan ideeën, strategieën, verdienmodellen en tactieken belooft, kies ik voor een tegenovergestelde aanpak. Want ik weet dat je eigenlijk helemaal geen behoefte hebt aan meer opties, meer verschillende mogelijkheden en meer strategieën die iedereen volgens het boekje volgt.

Ik daag je tijdens BraveNewMediaWorld uit tot iets veel beters. Ik, de sprekers, de experts en de media gatekeepers die je gaat ontmoeten zijn er allemaal om jou te helpen met dat ene doel. Datgene volgens waarvan je weet dat het allang in je zit. De pure overtuiging daarvoor gaan voelen. Niet meer klein en veilig. Niet meer bang dat mensen het niet snappen of dat ze je niet leuk meer vinden. Bad ass en compromisloos gaan ondernemen. En leren hoe je iedereen daarin meekrijgt.

DE JUISTE FOCUS
Op de meeste events word je doodgegooid met ideeën en een waslijst aan mogelijke strategieën die je in kan zetten. Alleen maar de focus op doelen. Video. Podcasting. Challenges. Online Programma’s. En hoewel daar rijkdom inzit is het ook de valkuil van de meeste events. Teveel focus op allerlei dingen die je KAN doen.

Dit is wat er gebeurt: aan het einde van zo’n event stuiter je met 100 ideeën in je hoofd. Je zit superhoog in je energie. Maar dan de dag daarna thuis zakt die energie weer weg. Aan het inde van de week ben je het zelfs helemaal kwijt. En raak je zelfs een beetje verlamd door al die keuzes omdat je niet echt een focus hebt

Bij BraveNewMediaWorld doen we dat helemaal anders. Daar gaan we je helpen de juiste keuze te maken.

In plaats van ons alleen maar te focussen op doelen te kiezen die stiekem middelen zijn (video is een middel, podcast is een middel, fb advertenties zijn een middel), keren we het proces binnenstebuiten.

Je gaat 2 dagen lang samen met mij en de speciaal door mij gecureerde mediatribe in een diepe deep dive om te definiëren: Wat moet het me opleveren? Wat wil ik nou echt bereiken? Welk doel dient het nou echt?

Je gaat voelen wat het juiste is voor jou. En vanuit die 100% overtuiging, ga je kiezen. Niet 100 ideeën waarvan je er nul gaat uitvoeren. Wel dat ene idee. Niet door mij bedacht of door een van de experts. Wij zijn er allemaal maar met 1 reden. Om jou te helpen dat ene idee echt uit JOU te halen.

DE BESTE MEDIAMAKERS & ONDERNEMERS ZIJN ER VOOR JOU
En vanuit die kern, die helemaal klopt, zet je ons in voor jouw zichtbaarheid. Voor jouw mediastrategie. Zijn wij er met suggesties en kansen om samen te werken. Gaan we voor je lopen. Trappen we het gaspedaal in. Voet van de rem en gaan. Kan nu eindelijk. Want je weet dat je op het juiste pad zit en groots kan gaan.

En dan zijn er al die mensen die er die dag speciaal voor jou zijn. Want wat als de wereld van media & ondernemerschap er nou niet is om jou te vertellen wat je moet doen, maar om naar je te luisteren en om je te vragen: hoe kunnen we jou helpen?!

11 REDENEN OM TE KOMEN EN WAT HET JOU GAAT OPLEVEREN:

1. Veel meer mensen leren jou en je mooie werk kennen
2. Je gaat meer verkopen, hogere prijzen vragen en meer financiële vrijheid creëren
3. Je komt los van je veilige wereldje, je branche en je Facebook bubbel
4. Je bent in een intieme setting met influencers, bladenmakers, tv directeuren en mediamakers (die je anders nooit zou ontmoeten) om persoonlijk met jou mee te denken en jou persoonlijk advies geven.
5. Je weet wat jouw One Thing is: gaat de deur uit met 1 perfect passend idee en 1 actieplan in plaats van 100 plannen die je nooit gaat uitvoeren
6. Je maakt unieke connecties in een veilige, open omgeving waar je aangemoedigd en gedragen wordt om wie je bent en wat je te brengen hebt
7. Veel meer mensen vertrouwen je en zien je als de Go To Expert van wat je te doen hebt
8. Je ontdekt je Media Force Of Choice: podcasten, Facebook, Instagram, video’s op Youtube. Je ontdekt op welk nummer 1 platform jij de meeste impact maakt en hebt met 1 helder stappenplan voor het hoe
9. Je inspireert veel meer mensen en maakt een groter verschil voor datgene waar jij in gelooft
10. je komt veel makkelijk binnen op plekken waar inspirerende mensen samenkomen en samenwerken
11. Je hebt een unieke voorsprong om gezien en gekend te worden door de invloedrijke influencers en media makers van dit moment

DIT GAAN WE DOEN
Ik heb een prachtig programma met geweldige mensen voor je samengesteld. En ik verklap nog niet alles maar ik geef je een gevoel van wat we gaan beleven en met welke toppers we dat doen:

Masterclass & Q&A sessie Mayra Louise: Create Your Own Standard
Mayra Louise is een plus size model en een self love blogger met meer dan 37.000 volgers op Instagram. Met haar personal brand en haar online magazine the Publisized creëerde ze een hele eigen categorie in de mode industrie waar de mainstream niet omheen kan. Zij is anders en helemaal zichzelf. Durft tegen de stroom in te zwemmen en maakt daar een succes van.

Mayra helpt je om het lef te vinden om je niet te conformeren. Gaat ons eerlijk vertellen of dat een strijd die steeds simpeler wordt of dat het steeds meer van je vraagt. Hoe ga je daarmee om? En wat beleef je als je, helemaal zoals je bent, fearless je kop boven het maaiveld uitsteekt?

MASTERCLASS Zarayda: Je beperking is je power
Ironisch genoeg is de grootste groei van mijn business altijd gebeurd op de momenten dat ik privé in het zwaarste weer verkeerde. In het jaar dat ik voor mijn zieke vader zorgde bij mij thuis, lanceerde ik mijn business. Rouw en succes op hetzelfde moment. Nu ga ik privé ook weer door een zware tijd. Qua business ben ik nog nooit zo snel gegroeid.

Zo ben ik bezig te verdriedubbelen met mijn business en sta ik in april op de voorkant van LINDA. magazine met amazing Linda de Mol herself.

Hoe blijf je powerful als je ‘niet in de flow zit?’ Tijdens mijn talk en workshop geef ik je een eerlijk kijkje achter de schermen van mijn business en leven. En welke simpele maar powerful gewoontes ik heb om in de meest woelige stormen dichtbij mezelf, mijn dromen en mijn impact te blijven. Wat je denkt dat je beperkingen zijn, daar zit juist je kracht. Ik help je ontdekken waar hoe jij van je beperkingen je power maakt.

MASTERCLASS & Q&A sessie Sanny Verhoeven en Jorg Ruis: De business of Visibility
Zij runt het succesvolle online magazine & Youtubekanaal SannyZoektGeluk en hij verdiende dankzij zijn vlog in zijn eerste jaar als freelancer € 50.000,- Ze zijn jong, mooi, succesvol en ook nog eens met elkaar getrouwd. Superondernemers Sanny en Jorg zijn Nederlands beste voorbeeld dat je, puur door jezelf te zijn, een megabusiness op kan bouwen. Maar hoe werkt het nou echt? Wat gebeurt er wanneer een groot bedrijf je heeft gezien in een vlog? Wat gebeurt er in de overlegkamertjes? Waar zeg je ja en nee tegen? Hoe komen die deals tot stand? En hoe pak jij als ondernemer dat business wise aan? Dat gaan ze je leren en daarin denken ze met je mee.

LIVE OPNAMES ZARAYDA’s PODCAST SHOW met een van de bekendste ondernemers van Nederland.
Badass en compromisloos runt ze haar business. Ze is uitgesproken, anders dan anderen en krijgt iedereen mee met haar visie. Van haar ga je leren hoe met grootse overtuiging en zonder angst onderneemt.

Zarayda & Nicole zetten je in de HOTSEAT:
Je hebt 101 ideeën en alles voelt even leuk en lucratief? Hoe weet je wat Jouw Idee is? Wat de juiste keuze is waar je vol overgave voor moet gaan? Ik en mijn business zus Nicole Offenberg zetten je in de Hotseat en brengen je met een paar scherpe vragen middenin je kern. Nicole Offenberg is een van de beste coaches van Nederland. Ze coacht topvrouwen in topbedrijven en topondernemers die hun eigen bedrijf runnen. Nicole met de binnenkant en ik voor de zichtbaarheid van je binnenkant. Tijdens de vlijmscherpe Hotseat sessie kom je tot je One Idea.

Het Single Mom Entrepreneur Panel:
Ze zijn alleenstaande moeders, runnen geweldige bedrijven en zijn geweldige mama’s. Ze reizen, verdienen geld met wat ze het allerliefste doen en wonen een deel van het jaar in het buitenland. Ze zijn de leiders van hun gezinnen en businesses en leren je how to plan for greatness. Simpele en praktische productivity tips en een mindset die unshakeable is. Ze gaan je er alles over leren. Na dit panel heb je letterlijk geen excuses meer om groots te gaan met je dromen en je business.

Start John de Molling it MASTERCLASS Met Zarayda
Ik geef een masterclass waarin ik je leer om de regisseur van je eigen business te zijn. Media maken voor impact. Podcasts, video’s of Instagram Stories ik leer je de vanuit welke visie en met welke tools je de impact maakt waar je van droomt.

Het BraveNewMediaPanel

  • De hoofdredacteur van Happinez Magazine die je anders laat kijken naar de kansen van ondernemerschap, creativiteit en every day spiritualiteit die er op dit moment liggen

  • De personal brandexpert die van Hollywood tot Hilversum werkte en jou vertelt hoe je nieuws maakt met wie je bent en waar je in gelooft

  • De ex tv-directeur die met een nieuw online platform wereldwijd de journalistiek opnieuw uitvindt en jou helpt met nieuwswaardig storytellen

  • De ondernemer die jarenlang bij Google werkte en nu met zijn nieuwe bedrijf ondernemers leert om met het inzetten van de juiste media in je business, grote verandering te brengen

  • De oprichters van Techionista maken je techproof voor de toekomst

  • De jonge hiphopinfluencer die met zijn muziek & media een generatie bewust en wakker maakt. Hij leert je hoe je popcultuur van je niche ideeën maakt.

Ik cureerde dit geweldige panel uit mijn netwerk. Deze bijzondere mensen hebben nog nooit in deze samenstelling op een podium gezeten. Een aantal van hen geeft nooit workshops aan ondernemers en sommige van hen consulten alleen voor de grootste bedrijven. Je krijgt ze niet zomaar te spreken. Voor BraveNewMediaWorld lenen ze je hun ogen, hun oren en hun razendscherpe minds.

Ze zijn er allemaal met maar 1 doel: Om jou te helpen. Tijdens het panel zijn ze er om met jou te brainstormen, jouw vragen te beantwoorden en ze hebben maar 1 doel. Jou helpen de impact te maken waar je van droomt.

Dit en nog veel meer (!) ga je beleven tijdens het BraveNewMediaWorld event.

Dit is een klein en exclusief event (de kracht zit em in de intimiteit) dus als je erbij wilt zijn, bestel dan hier je kaartje:

** DE DEUREN ZIJN GESLOTEN**
Inschrijving is niet meer mogelijk.
Heb je een vraag, mail dan naar team@zarayda.nl

YES, ik ben ready voor groots en klaar met klein en veilig!