HET MOEST ANDERS.
HET MOEST OVER DE LIEFDE GAAN.

Het idee was om een talkshow experience te lanceren voor ondernemers over hoe je business te runnen in deze uitdagende tijden. Hoe juist nu op te staan, je stem te laten horen en een big stage voor jezelf en je mooie werk te bouwen. Zodat je mensen kan helpen. Inspireren. Een verschil kan maken.

En toen kwam ik in het ziekenhuis terecht. De talkshow moest uitgesteld worden. En het leven liet me zien dat er iets anders nodig is. Dat er meer nodig is. Juist door minder te doen. Juist door af te pellen en te durven duiken naar de kern. De talkshow had meer nodig. Meer essentie. Een net iets andere kern.

LIEFDE

Yes, ik ben ready om FEARLESSLY te gaan voor LIEFDE

De liefde die alles op zijn kop zet en geen rekening houdt met wat jij dacht te gaan doen.
De liefde die dwars door een crisis heen snijdt.
Liefde die sterker is dan de omstandigheden.
Liefde die juist ten tijde van ongemak en angst komt opdagen.
Liefde die tegenstrijdig, niet logisch of zelfs soms counter intuïtief voelt.
Liefde in niet-perfecte omstandigheden.
Liefde in een maatschappij die verdeeld lijkt door haat.
Liefde die vrij is van voorwaardes en verwachtingen.
Liefde die bevrijdt.

Mijn intuïtie vertelde me zo sterk dat de hele experience rond de talkshow mag gaan over Die Liefde. Meteen bemoeide mijn hoofd zich ermee.
Maar wat gaan we dan bespreken? Dit moest een ondernemershow worden. Gaan over business. Het moest praktisch en slim en handig zijn, de hele talkshow experience. Zodat mensen in een oogopslag zagen: dit is wat ik krijg.

Maar wat als je er een bak liefde tegenaan knalt? Juist tegen deze topics maar ook nog veel meer. Wat als we, in deze harde tijden, een plek creëren van warmte en zachtheid en een open hart. Juist op die topics waar mensen niet meer over durven VOELEN. Wat als we mensen inspireren, helpen en ondersteunen om voluit te komen opdagen in de meest uitdagende arena’s van hun wereld? Vanuit een fearless onvoorwaardelijke liefde. Wat is er dan mogelijk?

Yes, ik ben ready om FEARLESSLY te gaan voor LIEFDE

Wat is er mogelijk voor je business, als je truly fearless gaat leven en ondernemen?
Wat is er mogelijkheid voor je gezin?
Voor je vriendschappen?
Je familie. De mensen van wie je houdt.

Wat gebeurt er als je FEARLESS wordt over geld. Als je niet meer bang bent om er te weinig van te hebben en nooit meer stress voelt over hoe het te verdienen?
En wat leren we van onze kinderen over onvoorwaardelijke liefde? Wat hebben wij hen te leren over die onderstroom die alles in ons leven bepaalt en die de sleutel is naar veiligheid en vrijheid.

De liefde

In de Zarayda talkshow experience die we live gaan streamen, ga ik je de mensen, de inzichten en de tools aanreiken om veel meer te gaan leven en werken vanuit die alles verpletterende liefde. Niet voor de vorm. Niet om je ogen te sluiten voor het leed van de wereld. Niet om te spiritual bypassen. Maar juist door meer te durven voelen en LIEFDE te brengen naar al wat je ziet, vindt en voelt.

Juist in deze tijden van uitdaging en chaos is dit de enige manier om VRIJ te zijn. Om VEILIG te zijn. Om echt te helpen. Om echt een verschil te maken. De wereld heeft niet-perfecte mensen die fearlessly liefhebben nodig. Warmte. Niet doordat je niet meer bang bent. Wel doordat je de angst leert voelen en dragen en dwars daar doorheen doet wat je hart van je vraagt. Dat kan vanuit je business. Het kan vanuit je gezin. Het kan vanuit je familie. Op je werk. Vanuit je vrijwilligerswerk. Met je lover of lovers. We hebben het nodig in de samenleving, precies op dit moment.

Yes, ik ben ready om FEARLESSLY te gaan staan voor LIEFDE

Oke maar wat gaan we precies doen dan? En is het alleen een eenmalige talkshow?

Goede vraag en NEE. De Zarayda talkshow is slechts het begin. Een mooi startschot waarbij ik prachtige mensen waar ik zelf tegenop kijk, uitnodig op het podium om bloedeerlijk te worden over de uitdagingen en lessons learned. Over het toestaan van meer liefde in hun leven. Juist in niet-perfecte omstandigheden. Juist in en door crisis. Juist op de momenten dat ze zich niet stoer en moedig voelden.

Wat zij je gaan voorleven (door hun openheid) is de VEERKRACHT en het LEF om juist nu meer te leren liefhebben. Juist nu krachtiger te gaan staan in je onderneming. Juist nu betere ouders te zijn. Juist nu de verbinder te zijn in je familie, in je vriendschappen en in je liefdesrelaties.

Juist nu, nu de wereld met zijn knieën knikt, degene te zijn die komt opdagen. Degene te zijn die de eerste stap zet (met die knikkende knieën en al). Degene die het verschil maakt. Niet vanuit angst. Niet vanuit bewijsdrang of belering. Gewoon vanuit je menselijkheid. Vanuit de liefde die er in je huist. Vanuit die bak GOEDHEID die er in je leeft en waarvan je soms zelf vergeet dat je er toegang toe hebt.

Volop op komen dagen om liefde te geven. En net zo hard jezelf toestaan om liefde te durven ontvangen.

Yes, ik ben ready om FEARLESSLY te gaan staan voor LIEFDE

Zarayda’s Love Society

Vanuit de talkshow lanceren we een gloednieuwe community. Zarayda’s Love Society. Een plek waar we ongoing inspiratie en ondersteuning geven om de Love Warrior te zijn en blijven die je werkelijk bent. En laat je niet misleiden door het woord Warrior. Dit gaat niet over vechten. Of over je gelijk krijgen. Dit gaat over rotsvast blijven staan vanuit liefde in een wereld die schudt en trilt van angst. Dit gaat over FUNDAMENT. Een unshakeable fundering in liefde. Om niet alleen te blijven staan wanneer het leven klappen uitdeelt. Maar juist om, met elke uitdaging en elke tegenslag, sterker en met meer van je essentie (liefde is je essentie) te komen opdagen. Met een open hart en onverwoestbaar. Dankzij de liefde.

In the Love Society krijg je maandelijks:

  • Een prachtige, bloedeerlijke en heel persoonlijk LOVESHOT van Zarayda. Hierin neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze openhartig welke uitdagingen helpen om veerkrachtiger en tot meer liefde te komen. En coacht ze jou in jouw uitdagingen.

  • Een geweldige MONTHLY MENTOR LOVE SESSION van een persoonlijk gekozen mentor van Zarayda. We helpen je de inzichten die je opdoet in de Love Society omzetten in simpele actiestappen om meteen het verschil te voelen in je dagelijks leven. Meer lef. Meer levenslust. Meer toestemming. Minder angst om fouten te maken. Meer zelfvertrouwen om de dingen te doen waar je hart van droomt. Meer vrijheid en plezier. Daar guiden en mentoren we je in elke maand.

  • Elke maand een LOVE CHALLENGE. We gaan je liefdevol aanzetten tot fearless actie. Een liefdevolle schop onder je kont om meer vrijheid in je financiën, meer romantiek in je relaties en meer succes in je werk te manifesteren.

  • De kans om te connecten met gelijkgestemde LOVE WARRIORS. Mensen die net als jij ready zijn voor meer liefde, meer impact en die je helpen, aanmoedigen en ondersteunen in jouw avontuur naar een meer fearless leven en werken.

Wanneer je je kaartje voor de Zarayda Talkshow Live Stream Experience haalt, krijg je 2 maanden onbeperkt toegang tot Zarayda’s Love Society. En daarna een prachtige uitnodiging om te blijven plakken en onderdeel van de movement te blijven.

Yes, ik ben ready om FEARLESSLY te gaan staan voor LIEFDE

PURE LIEFDE

Ook krijg je van mij het oorspronkelijke powerhouse business pakket om alsnog je eigen big stage te bouwen en de plek op je eigen podium te claimen. Want die ooit bedachte basis voor de talkshow staat nog steeds. Ik wil dat je krachtig op je plek gaat staan in de wereld, al dan niet vanuit je business. De verdieping is alleen dat ik wil ondersteunen om dit vanuit PURE LIEFDE te doen. Zodat we, iedereen die we aanraken met ons werk en meer nog, ons ZIJN, kunnen infecteren met de joy van liefde die alles mogelijk maakt op alle momenten en voor wie het wil ontvangen.

Wanneer je JA zegt tegen de liefde en de talkshow experience krijg je EEN LEVEN LANG ONBEPERKT TOEGANG tot de onderstaande toptrainingen uit Zarayda’s online business academie: 

  • Zarayda’s Story System: lets power your SOCIAL MEDIA: hiermee maak je in 30 min social media content voor de hele week (t.w.v. €297,-)

  • StorySelling: lets power your STORY: hiermee ontdek je jouw onderscheidende Signature Story (t.w.v. €297,-)

  • SalesMagneet: lets power your MONEY: hiermee leer je voor eens en altijd ontspannen sales door een magneet te worden voor de juiste klanten (t.w.v. €997,-)

  • Business BN’er Impact: lets power your REACH: hiermee leer je hoe je krachtig ontdekt wordt door de media zodat je veel meer mensen kan bereiken met je mooie werk (t.w.v. €997,-)

  • De after talkshow Unlock Your Greatness Extended Workshop (twv €497,-)  Hierin neem ik je aan de hand in het bouwen van je eigen podium en het ownen van je grootsheid daarop

  • Live streaming ticket voor de launch van De Zarayda Talkshow op 31 maart 2022 (priceless).

Wat een amazing pakket he?! 2 maanden onbeperkt toegang tot de Love Society en onbeperkt toegang tot de Story System, StorySelling, SalesMagneet, Business BN’er Impact, de extended workshop en natuurlijk de live streaming ticket van de show!

Het voelt als overvloed om dit op deze manier te kunnen aanbieden en ik kan niet wachten om je mee te nemen en te verwelkomen in dit meest liefdevolle, meest krachtige en meest rijke aanbod dat we ooit hebben kunnen doen.

Yes, ik ben ready om FEARLESSLY te gaan staan voor LIEFDE

Veelgestelde vragen

1. Ben ik live aanwezig bij de talkshow of is het live gestreamed?

De talkshow wordt live gestreamed in onze community. Wanneer je JA zegt tegen de liefde en je kaartje haalt, krijg je van mij meteen een mailtje met alle informatie over hoe en waar je de talkshow interactief kan kijken.

2. Kan ik, nadat ik mijn kaartje koop, meteen aan de slag met alle bonussen?

Zodra je je aanmeldt, krijg je van mij een mail met alle informatie en ook de inloggegevens voor de geweldige trainingen t.w.v. €3.000 euro die je krijgt. Je hebt meteen toegang tot Story System, StorySelling, SalesMagneet en Business BN’er Impact. Ook krijg je meteen toegang tot de community waar we straks op 31 maart de live talkshow stream uitzenden.

De extended workshop Unlock Your Greatness en de inloggegevens om gratis 2 maanden toegang te hebben tot Zarayda’s Love Society krijg je NA de talkshow, na 31 maart.

3. Op welk tijdstip wordt de talkshow op 31 maart uitgezonden?

We zenden op 31 maart 5 geweldige ‘tafelgesprekken’ met gasten uit. De eerste sessie is om 10:00 en de laatste sessie is om 16:30. Tussen elk tafelgesprek zit een fijne pauze. Het hele programma staat hier onder de Veelgestelde vragen en krijg je van mij in de mail, zodra je je aanmeldt. 

4. Wat als ik er graag bij wil zijn maar niet live kan inloggen op 31 maart?

No worries! De talkshow wordt live gestreamed maar ik zorg ervoor dat alle tafelgesprekken daarna makkelijk terug te kijken zijn in onze community. Dus no fear of missing out. Wanneer je JA zegt tegen de liefde met deze talkshow experience, kan je alles ook nog rustig op je gemak terugkijken.

5. Moet ik een ondernemer zijn om veel waarde te halen uit deze hele experience?

Nee! Deze hele experience is voor de mensen die met meer liefde en meer fearlessness willen komen opdagen in werk, liefde en leven. Dat is interessant als je ondernemer bent. Maar het is net zo interessant en belangrijk als je geen ondernemer bent. Het is voor wie die calling voelt in zijn of haar hart. Daar hoef je dus geen ondernemer voor te zijn.

6. Heb ik onbeperkt toegang tot de opnames van de talkshow en alle bonussen die horen bij dit aanbod?

Wanneer je JA zegt tegen de liefde en de talkshow experience krijg je EEN LEVEN LANG ONBEPERKT TOEGANG tot de onderstaande toptrainingen uit Zarayda’s online business academie: Story System, StorySelling, SalesMagneet, Business BN’er Impact, de extended workshop. Ook kan je in de community alle opnames van alle tafelgesprekken terugkijken. Je krijgt ook 2 maanden GRATIS toegang tot de gloednieuwe Zarayda’s Love Society. En daarna komt een prachtige uitnodiging om onderdeel te blijven van onze loving community.

Yes, ik ben ready om FEARLESSLY te gaan staan voor LIEFDE
Yes, ik ben ready om FEARLESSLY te gaan staan voor LIEFDE

Zarayda Groenhart

Tv-presentatrice turned online ondernemer. Succesvolle single mom die aan haar miljoenenbedrijf bouwt. Founder van Video Business School, dé video academie voor ondernemers die de Oprah van hun branche willen worden. Leeft ervoor om grootdromers en verschilmakers met grote harten en een big businessdroom zichtbaar te maken. Host van de Zarayda-podcast en Zarayda talkshow. Schrijfster van Het Waarom Meisje.

Surinaamse businessmama. Gelooft in GROOTS, mentaal gezond en (financieel) vrij leven.

Empowert ondernemende vrouwen en moeders om bloedeerlijk zichzelf te zijn op video. Geeft liefdevolle schoppen onder billetjes. Inspireert met gratis trainingen en amazing communities meer dan 30.000 ondernemers (and counting) om een vrij leven te bouwen. 

Recovering workaholic. Werkt nu steeds 4 weken en is dan 1 week vrij. Is superpraktisch en mad spiritueel. Danst salsa. Verschijnt regelmatig in de media. Woont met dochterlief, haar episch centrum, in Amsterdam.

Yes, ik ben ready om FEARLESSLY te gaan staan voor LIEFDE

Zarayda in de media

Zet hier de vraag neer

En zet hier het antwoord op de vraag neer.

Zet hier de vraag neer

En zet hier het antwoord op de vraag neer.

Zet hier de vraag neer

En zet hier het antwoord op de vraag neer.

Zet hier de vraag neer

En zet hier het antwoord op de vraag neer.

Zet hier de vraag neer

En zet hier het antwoord op de vraag neer.

Zet hier de vraag neer

En zet hier het antwoord op de vraag neer.

Zet hier de vraag neer

En zet hier het antwoord op de vraag neer.

Zet hier de vraag neer

En zet hier het antwoord op de vraag neer.

Zet hier de vraag neer

En zet hier het antwoord op de vraag neer.

YES, Ik ben ready om FEARLESSLY te gaan staan voor LIEFDE

© Endigo Media | KvK 34373699 | BTW nr NL001435722B42 | Algemene Voorwaarden | Privacy en Cookie Statement