STOP MET STRUGGELEN MET SOCIAL MEDIA EN LEER HOE JE SIMPEL FIJNE KLANTEN AANTREKT

Ontdek Zarayda’s StorySystem: in 1 sessie van 30 minuten, een hele week social media content die meer bereik en nieuwe klanten oplevert.

STOP MET STRUGGELEN MET SOCIAL MEDIA EN LEER HOE JE SIMPEL FIJNE KLANTEN AANTREKT

Ontdek Zarayda’s StorySystem: in 1 sessie van 30 minuten, een hele week social media content die meer bereik en nieuwe klanten oplevert.

Met de StorySystem heb je een praktisch systeem + super simpele tool + de juiste inspiratie in handen om consistent een paar keer per week succesvol te posten. Posten met gemak en om je business te laten groeien.  Zichtbaar zijn vanuit rust. Vanuit plezier en vertrouwen. Je social media eindelijk consistent inzetten voor meer bereik en meer fijne klanten.

In de StorySystem Academie leg ik in een paar korte video’s uit hoe je dit systeem als een LEGO bouwpakket voor je social media inzet. Ik maakte een makkelijke handleiding die overzichtelijk is en ik laat je stap voor stap zien hoe je de tool gebruikt. Social media was nog nooit zo simpel.

ZARAYDA, GEEF ME JE STORYSYSTEM!!

Je hebt nog tot vrijdag 12 augustus, 23.59u

DE ECHTE REDEN WAAROM JE SOCIAL NOG NIET VOOR JE WERKT

Wat is het grootste verschil tussen ondernemers die leuke klanten en fijne samenwerkingen uit hun social media zichtbaarheid halen en de ondernemers die aanmodderen en struggelen met social?

2 dingen. Je weet niet wat je moet posten EN je post niet consistent. Hebt teveel of juist geen ideeën. En je hebt de lat heel hoog gelegd. ‘Je wil dat het perfect is. Dat het precies aansluit bij wat men van je wil lezen. Je wil dat het inspireert en dat het zakelijk is. Liefst niet teveel prive dingen delen. Je wil niet vervelend of opdringerig overkomen. Het moet leuk en luchtig zijn. Spontaan. En tegelijkertijd wil je ook dat mensen er echt iets uit kunnen halen. En dus wacht je op inspiratie. Die soms wel maar veel vaker niet komt.

Merk je het probleem? Dit is wat ik noem: De Grote Inspiratie Misvatting

EERLIJK: JE LOOPT ELKE DAG KLANTEN EN KANSEN MIS

Vastzitten in niet weten wat je moet posten, kost je bedrijf elke dag ongekend veel. Je onzichtbaarheid kost je klanten. Je ontneemt potentiële klanten de kans om jou en je werk te ontdekken.

Als mensen je niet kennen, kunnen ze niet voor je kiezen. Onzichtbaar zijn maakt dat je moet leuren voor klanten. 

Ben jij dit wanneer je spontaan een post probeert te maken?

Je maakt een beginnetje. Bent er niet tevreden mee. Vastloper. Gaat van de hak op de tak. Dan die gedachten: ‘dit lijkt nergens op.’ 

In het gunstigste geval blokkeer je niet en lukt het je om de post af te maken. 10x herlezen en schaven, schaven, schaven. En dan De Grote Vraag: ‘ga ik dit posten?’ Soms post je em. Veel vaker niet. Omdat je ook niet echt een deadline hebt, blijft het liggen. Balen. Veel tijd ingestoken maar het levert het je niets op. Frustratie.

Als jij dit kent of bent, is de StorySystem helemaal 100% iets voor jou. Het begin van een hele nieuwe reeks aan mogelijkheden voor je business.

EN WAT ALS HET NU SIMPEL KON?!

Elke week een paar keer posten op een manier waar je trots op bent. Je business groeien door meer bereik, meer vertrouwen en meer fijne klanten via je socials binnen te halen.

Het mooie is, dat kan SIMPEL! Wat je nodig hebt is een VERHALENSYSTEEM. Een systeem is iets wat altijd werkt. Een structuur die losstaat van of je nou inspiratie hebt of niet. Een methode waar je, zonder uitzondering, steeds weer op terug kan vallen.

ZARAYDA’s STORYSYSTEM is een simpele tool waarmee je:

  • in 30 minuten een hele week aan verhalen bedenkt

  • precies weet op welke social media kanalen je moet posten om te groeien

  • precies weet hoe je verhalen op social media krachtig begint zodat mensen blijven lezen/kijken

  • precies weet hoe je jouw verhalen afsluit zodat toevallige volgers enthousiaste fans en klanten worden

  • zeker weet dat je verhalen je BUSINESS GROEIEN

  • snapt welke woorden je moet gebruiken om jouw mensen echt te raken met je posts

  • altijd weet wat je moet posten, of je nu inspiratie hebt of niet

ZARAYDA, GEEF ME JE STORYSYSTEM!!

Je hebt nog tot vrijdag 12 augustus, 23.59u

DIT GUN IK JOU OOK

Ik ben al jaren actief op social media en bijna al mijn klanten ontdekken mij via de verhalen die ik deel. Storytellen op social media gaat me gemakkelijk af en het is voor mij een bron van plezier en creatieve expressie. En het brengt me geweldig leuke klanten die precies passen bij wie ik ben en wat ik doe.

Het levert zo’n flow en ontspanning op als je socials een magneet zijn. Dat gun ik echt elke ondernemer. Daarom wil ik je iets moois brengen. Mijn eigen VERHALENSYSTEEM waar ik al jaren ideale klanten mee aantrek voor mijn business. Mijn praktische systeem + tool waarmee ik voor honderden duizenden euro’s aan fijne klanten en samenwerkingen aantrok.

Ik ga je precies uitleggen hoe het systeem werkt. Hoe je er elke week geweldige verhalen mee bedenkt voor op je social media.

LET ME TEACH YOU MY SYSTEM

Om je te leren werken met het systeem, de tool en de inspiratiesheet die ik voor je maakte, nam ik een aantal korte video’s op. Die verzamelde ik voor je in de Story System Academie en als je de tool koopt, heb je zowel op de tool als op de video’s, levenslang toegang.

Kijk de video’s. Download de inspiratiesheet. Ga aan de slag met de tool. Blok 30 minuutjes in je agenda voor een week lang storymagic. En HERHAAL. Mn StorySystem is simpel, superpraktisch en easy to work with. Een cadeau dat je jezelf en je business doet en waar je een ondernemersleven lang mee kan spelen.

Nooit meer te twijfelen over wat je moet posten. Niet meer eindeloos lezen en schaven aan een post. Geen uren tijd meer verspillen. Van moeilijk naar gemak. Overvloed. Rust. En prachtig zichtbaar op social. Zodat de juiste mensen, die de waarde van je werk snappen en daarvoor willen gaan, je ontdekken en voor je kiezen.

Laat deze kans niet voorbij gaan…

ZARAYDA, GEEF ME JE STORYSYSTEM!!

NIET BLIJ MET DE STORYSYSTEM? DAN GELD TERUG!

Ik geloof met mijn ziel en zaligheid in dit verhalensysteem, dat ik in de eerste instantie alleen voor mezelf ontwikkelde. Ik weet hoe goed dit simpele systeem werkt en wat het voor je zichtbaarheid en je business kan betekenen. Daar steek ik mijn hand voor in het vuur. 

Mocht je na de video’s in de begeleidende academie en werken met de tool, niet tevreden zijn, no worries. Dan geef ik je gewoon je geld terug, no questions asked.

ZARAYDA, GEEF ME JE STORYSYSTEM!!

Je hebt nog tot vrijdag 12 augustus, 23.59u

business coaching

DIT BEN IK

Zarayda Groenhart. Tv-presentatrice turned online ondernemer. Succesvolle single mom die aan haar miljoenenbedrijf bouwt. Founder van Video Business School, dé video academie voor ondernemers die de Oprah van hun branche willen worden.

Leeft ervoor om grootdromers en verschilmakers met grote harten en een big businessdroom zichtbaar te maken. Host van de Zarayda-podcast. Schrijver van Het Waarom Meisje.

Haar ondernemers noemen haar De Surinaamse businessmama. Gelooft in GROOTS, mentaal gezond en (financieel) vrij leven. Empowert ondernemende vrouwen en moeders om bloedeerlijk zichzelf te zijn op video. Geeft liefdevolle schoppen onder billetjes. Inspireert met gratis trainingen en amazing communities meer dan 30.000 ondernemers (and counting) om een vrij leven te bouwen.

Recovering workaholic. Werkt nu steeds 4 weken en is dan 1 week vrij. Is superpraktisch en mad spiritueel. Danst salsa. Verschijnt regelmatig in de media. Woont met dochterlief, haar episch centrum, in Amsterdam.