VIP EVENT:
VEILIG IN JE LIJF EN DAARDOOR MOEITELOOS ZICHTBAAR MET 'BAD GIRL' MANIFESTING EXPERT CHRISTINE AJISAFE UIT LONDEN

HELAAS... JE KAN JE NIET MEER AANMELDEN VOOR HET EVENT

NIET JE MINDSET MAAR DIT BLOKKEERT DE OVERVLOED IN JE BUSINESS (ben je er de 19e bij?)

Ze mishandelde haar lichaam. Maar voor de buitenwereld zag ze er perfect uit. Won ze prijzen met haar lijf. Vloog ze de hele wereld over om dat lijf te laten zien.

En ze voelde niets. Alleen angst. Bang voor het oordeel van anderen. Bang dat ze niet perfect genoeg was. Bang dat anderen beter waren. Mooier. Bang dat ze niet genoeg was. Zo voelde het van binnen. En niemand die het aan de buitenkant aan haar zag.

Ze voelde geen liefde. Geen zelfvertrouwen. Ze at en ze gaf over. Stopte stiekem drugs in haar lijf. En iedereen om haar heen bejubelde haar. Om haar lijf. Hoe gezond ze eruit zag. Hoe sterk. Hoe fantastisch. Hoe perfect.

Christine Ajisafe is mijn coach. Ze verandert mijn leven. Mijn wereld. Opent mogelijkheden in me waarvan ik me niet kon voorstellen dat ze er waren, voor mij.

Christine leert me nog dieper voelen. Ze leert me aanwezig zijn in mijn lijf. Ze turbo charged mijn intuïtie. En ze gelooft in mij. Helpt me intappen op dat oh zo geruststellende gevoel dat ik VEILIG ben. Dat ik genoeg ben. Dat ik teveel mag zijn. Ruimte mag innemen. Als ik daar zin in heb.

Het effect van haar coaching voel ik in mijn lijf en zie ik op mijn bankrekening. Zelfs mijn liefdesleven krijgt er vleugels van 🙂 Ik ben zo frigging dankbaar dat ze op mijn pad kwam en mijn wereld blessed. 

Christine Ajisafe is een ware alchemist. Van een diep verstoorde relatie met haar lijf toen ze nog een award winning bodybuilder was. Tot nu een onafscheidelijke love affair die ze heeft met haar prachtige, op dit moment, zwangere lijf.

Christine komt uit Londen en woonde 10 jaar in LA. Ik leerde haar kennen via mn amazing Amerikaanse sjamaan Makhosi.

Omdat ik Nederlandse ondernemers kennis wil laten maken met de kracht van Christine, vlieg ik haar op 19 januari naar Nederland voor een eenmalig, exclusief en intiem live event in Amsterdam.

Speciaal voor mijn klanten. Mijn tribe. Mijn ondernemers. Zodat Christine je kan helpen om een amazing doorbraak in 1 dag te beleven.

We zijn bijna uitverkocht, er zijn nog maar een paar plekjes.

Christine helpt ons:
van vastzitten in ons hoofd
vastzitten in overdenken
vastzitten in perfectionisme
van bang zijn voor kritiek
van bang zijn om met anderen vergeleken te worden

van bang zijn om niet goed genoeg te zijn of verlamd zijn door de angst om het niet goed genoeg te doen

Naar een MEGA DOORBRAAK.

Ze leert ons met haar unieke methode hoe je in 1 dag intapt op de veiligheid, de safe space die veilige basis die je lichaam Nu Al Is (ook al voel je dat nog niet altijd zo).

Vanuit die rust kun je zichtbaar zijn.
Vanuit die rust durf je meer te vragen.
Vanuit die rust durf je meer te geven.
Vanuit die rust ga je meer verdienen.

Misschien hoor je nu pas voor het eerst over Christine. Ik nam een podcast met haar op in Londen. 

En haal hier 1 van de laatste kaartjes voor ons VIP Live Event met Christine op 19 januari.

HELAAS... JE KAN JE NIET MEER AANMELDEN VOOR HET EVENT

Het live event is op een fijne locatie, vlakbij Amsterdam, waar je heel makkelijk met de auto kan parkeren en ook met het openbaar vervoer is het heel goed te bereiken.

Ik (Zarayda) ben er zelf die dag ook de hele dag bij. Dit is hoe het programma eruit ziet:

HELAAS... JE KAN JE NIET MEER AANMELDEN VOOR HET EVENT

© Endigo Media | KvK 34373699 | BTW nr NL001435722B42 | Algemene Voorwaarden | Privacy en Cookie Statement