MAG IK MIJN HART LATEN SPREKEN?

Ik denk dat veel ’traditionele’ ondernemers het raar vinden dat ik het op deze manier doe. Kan me niets schelen. Ik onderneem vanuit mijn gevoel en zo ontstaan de beste, mooiste dingen.

Zoals bijvoorbeeld de liefdesbrief die laatst uit m’n pen rolde.

Misschien zag je het al voorbij komen: de deuren van mijn Gratis Online Coachweek zijn geopend. Mijn doel met de Gratis Coachweek is om heel veel mensen gratis te helpen om een belangrijke volgende stap in hun zichtbaarheid en met hun business te zetten.

Ik wil de deelnemers helpen ontdekken dat ze NU AL een waardevol verhaal hebben om te delen.
Hen laten zien dat je ook als je verlegen of introvert bent, fantastisch kunt shinen met je zichtbaarheid.
Hen helpen connecten met de power van Je Hart Laten Spreken en dat je ‘marketingstrategie’ laten zijn.

Voor mij werkt het zelf precies zo. En die ‘gevoelige’ manier van ondernemen leverde me letterlijk honderdenduizenden euro’s omzet op en superenthousiaste klanten die staan te springen om samen te werken.

Ik connect met ze vanuit m’n hart. Raak in een flow en ga schrijven. Het zijn liefdesbrieven aan de harten van de mensen die meedoen. Ik heb er een speciaal boekje voor, waar ik die love letters in schrijf.

Dit is wat er laatst uit mijn pen rolde:

Het prachtige is dat je je eigen cheerleader wordt.
Je begon de training met het idee dat je nog niet genoeg was.
Nog niet succesvol genoeg om gezien te worden.
Nog niet mooi genoeg om gezien te worden.
Nog niet interessant genoeg om gehoord te worden.
Nog niet belangrijk genoeg.
En toen je je aanmeldde voor de Gratis Snel & Makkelijk Zichtbaar Online Trainingsweek begon er iets te shiften.
Het beeld dat je van jezelf had.
De strengheid erop.
De stiekeme afkeer of het oordeel.

Daar veranderde er iets op zo’n diep level.
Je begon de schoonheid te zien.
De beauty.
De power.
Het magnetische.
Van je eigen verhaal. Van wie je bent, juist op dit moment.
Met de training konden we je helpen om jezelf anders te gaan zien.

Eerlijker te gaan zien, met veel meer liefde en veel meer zelfvertrouwen.
Waardering.

Die jij, maken we samen zichtbaar.
Die jij, helpen we het podium op.
Doordat je dat ware stuk, die essentie van jezelf zichtbaar maakt, 
Is letterlijk alles mogelijk.

Het proces om daar steeds maar weer in te stappen, is zo heerlijk. Dat proces van verliefd worden op jezelf en het moois dat je te brengen hebt.
Precies op wie je bent en wat jou, jou maakt.
Dat is het grote cadeau. Om haar een podium te geven. Haar zichtbaar te maken. Haar front stage te zetten. Haar in de kijker te spelen.

Dat is waar je JA tegen mag gaan zeggen. Tegen alles wat er diep in je leeft en je te geven hebt. Die diepere kern die in alle veiligheid en ondersteuning de ruimte mag krijgen. All you have to do is, dat je het jezelf mag gaan gunnen. En vanuit daar te kiezen voor jezelf.

Mooi he?! Ik geloof erin dat precies de juiste mensen als een magneet naar de training zullen worden getrokken. Mensen die zich geraakt voelen door de brief.

Effe een disclaimer: ik schrijf altijd in de vrouwelijke vorm. Omdat dat het meest met me resoneert. Wat dus niet betekent dat mannen niet ook superwelkom zijn. Juist wel en ze zijn er gelukkig ook. Ik schrijf het alleen op zoals ik het voel.

Oke, ff praktisch. Wat gaan we doen en hoe, met de Gratis Online Coachweek?

  • Wat: De Snel & Makkelijk Zichtbaar Gratis Trainingsweek
  • Waar: Je schrijft je gratis in op zichtbaarlive.nl.
  • Wie: Ik ben je mentor, je teacher en samen met een geweldige groep grootdromers & ondernemende doeners.
  • Waarom: omdat dit De Tijd is om liefdevol controle te pakken over datgene waar je als (aankomend) ondernemer controle over te pakken hebt: de manier waarop je komt opdagen. Zichtbaar zijn = gevonden en gekozen kunnen worden. Om deze uitdagende tijden goed door te komen is dat van levensbelang voor je bedrijf.
  • Wanneer: van 19 tot en met 26 oktober 2020.
  • Hoe: zodra je je gratis inschrijft, krijg je van mij alle informatie. Waar ik online de gratis live trainingen geef. Hoe je het gratis werkboek met de kant-en-klare-invulvideoscripts in handen krijgt. Waar je de trainingen kan terugkijken. Hoe je meteen resultaten gaat boeken met de videoscripts. Ik loop je overal stap voor stap doorheen.

Ben je erbij?
Meld je nu gratis aan om je van je plekje te verzekeren. Dit is waar je dat doet:

YES IK BEN BIJ DE SNEL & MAKKELIJK ZICHTBAAR GRATIS ONLINE TRAININGSWEEK←

Ik kijk ernaar uit om je te laten zien en voelen wat er mogelijk is voor jou, juist ook in deze interessante, crazy tijden.

X Za

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *