DE WAARHEID OVER MN GELUK

Als er ooit een moment was om opnieuw voor jezelf te definiëren wat je gelukkig maakt en wat niet, is het denk ik, deze tijd.
Met alles wat er gebeurt in de wereld, in je business en bij je thuis,  kunnen we eigenlijk geen andere kant op dan om naar binnen te gaan.

Wat ontdek je over jezelf in deze tijd?

Merk je dingen op die niet meer voor je werken? Komen er dromen en verlangens bovendrijven waarvan je niet wist dat je ze had?  Voel je een shift in prioriteiten en komen er dingen van de achtergrond naar de voorgrond.
Bij mij wel.

In a very big way.

Ik leer ongelofelijk veel over mezelf. Dingen die me verbazen, die me verassen en eerlijk gezegd ook dingen die me stijl achterover doen slaan.

Bijna alsof ik mezelf opnieuw ontmoet.

Wat een kans. Wat een cadeau, temidden van een uitdagende tijd. De mogelijkheid om opnieuw te bepalen waar het jou nou echt om gaat in je leven.
En juist ook in je werk. Je business. Je dromen.

Sinds deze week staat er een heel openhartig podcast interview online.
Jelle Derckx van de Growthinkers Podcast  interviewde me voor zijn nieuwe reeks over geluk. Jelle is een auteur, acteur en blogger en interviewde me voor zijn programma over mijn nieuwe definitie van geluk en hoe mijn nieuwe kijk mijn business en leven beïnvloed.

Eind vorige week namen we het gesprek op en ik vertel daar dingen over mijn nieuwe kijk op geluk en succes, die ik nog nergens anders deelde. Jelle creëerde de veilige space in het gesprek dat ik het ook durfde. Om, vanuit de emotie die opkwam in het gesprek, gewoon eerlijk mijn verhaal te doen.

Als je zin hebt om te luisteren,  click dan HIER 

Leuk om met je te delen.

wat is succes

Wat verandert er op dit moment moment allemaal voor jou? Voel je vrij om het met me te delen en met me te connecten via Instagram.  Daar ben ik bijna elke dag wel op te vinden.

x Zarayda

ps: heb je aflevering 1 van #TypischZarayda al gezien? Nee? Check de eerste aflevering HIER

pps: In de nieuwste episode van de Zarayda Podcast praat ik met 5 ondernemers die ik 1 op 1 coachte over wat, in mijn ogen, het grootste verschil maakt voor geluk en succes in je business. En juist nu, tijdens Corona, hebben we dit meer dan ooit nodig.

Check de laatste aflevering van de Zarayda Podcast HIER op iTunes
Check de laatste aflevering van de Zarayda Podcast HIER op Spotify

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *