EEN CRISIS ALS BUSINESS WAKE UP CALL? (NIEUWE PODCAST)

Ik had vorige week een prachtig gesprek met een beginnende ondernemer over wat hij meemaakt, in deze uitdagende tijden van Corona.

Ik was ongelofelijk geïnspireerd en ik dacht meteen: dit wil ik met je delen.

Folkert Oosting is een beginnende ondernemer met zo’n bijzonder levensverhaal dat een regisseur er met gemak een film van zou kunnen maken.

Tot zijn 30e leidde Folkert een voorzichtig leven, zoals hij dat zelf noemde.

Hij had een baan waar hij niet blij van werd.
Hij had een grote droom in zijn hart waar hij geen aandacht aan besteedde.
En hij hield zoveel rekening met zijn omgeving dat hij zichzelf helemaal kwijt was geraakt.

Zijn leven kabbelde voort. Tot een gezondheidscrisis alles opschudde en Folkert op de intensive care belandde.

Wat begon als een diepe crisis waarin zijn leven op het spel stond, werd uiteindelijk het begin van een grote ommekeer. Het begin van heel nieuw, krachtig en heel inspirerend leven.

Folkert heeft veel geleerd van die persoonlijke crisis. En juist in tijden van deze crisis, deelt hij in gesprek met mij, een paar hele krachtige ideeën, keuzes en stappen die hij ook juist nu weer, middenin deze crisis, durft te zetten.

Folkert’s verhaal geeft me kippenvel.
Omdat het laat zien wat er mogelijk is. Het laat zien dat er altijd een kans is op groei en gelukkig, juist te midden van de storm.

En het laat zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn. Folkert’s verhaal is een voorbeeld hoe je, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden, toch kan blijven bewegen naar je dromen.

Hoe zit het met jou?
Is de crisis waar we nu in zitten, voor jou ook ergens een wake up call?

Wat ik mooi vind aan Folkerts verhaal is dat het bloedeerlijk is. Het is geen glanzend, perfect of ongeloofwaardig verhaal. Ook hij maakt zich in deze tijd, op momenten zorgen over de toekomst. Lukt het hem wel om genoeg klanten te krijgen? Zullen zijn grootse ideeën aanslaan? Hoe ziet de nabije toekomst van zijn business eruit?

Veel ondernemers struggelen met deze vragen. En ook Folkert heeft ze.

Maar naast die vragen heeft hij een enorm krachtige kijk EN een powerful tool die hij inzet om elke dag een stapje dichter bij zijn dromen te komen.
En dankzij die simpele tool (iedereen, of je nu ondernemer bent of niet, kan dit!) regelde Folkert in een recordtijd van een aantal dagen:

de opstart van zijn nieuwe gloednieuwe podcast
een samenwerking met een succesvolle mede ondernemer
een online aanbod (zijn 1e!) waar mensen heel erg blij van worden

Oeh, wat een feest om dit gesprek met je te kunnen delen via de podcast.

Zelfs als je maar 1% van Folkert’s eerlijkheid, kwetsbaarheid en kracht kan ‘oppikken’ via deze podcast, doe je jezelf, je dromen en je toekomst een groot genoegen.

Luister hier de nieuwste aflevering van de Zarayda podcast met Folkert via iTunes
Luister hier de nieuwste aflevering van de Zarayda podcast met Folkert via Spotify

En kom daarna even buurten op Instagram (volg me hier) om me te vertellen wat je grootste inzicht uit het interview was.

ps: nu tijdens de Corona crisis moeten we allemaal anders gaan werken en leven. Dat vraagt best wel wat flexibiliteit en aanpassen. Later deze week gooi ik een vlog online waarin ik je laat zien wat ik achter de schermen van mijn business en leven moet aanpassen om te kunnen blijven functioneren en groeien in deze tijd.

Zin om bij me te spieken? Ik hoop dat je er iets aan hebt om te zien hoe ik de dingen regel, wat er goed gaat en wat er niet goed gaat en op welke dingen ik me focus.

Ik laat het je weten, zodra die video online staat.

 

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *