5 VERHALEN DIE ELKE ONDERNEMER IN 2020 MOET VERTELLEN (PODCAST)

In deze podcast vertel ik je over de 5 soorten verhalen waarvan ik vind dat elke ondernemer ze veel meer mag gaan vertellen in 2020 and beyond!

Waarom is het zo belangrijk om verhalen te vertellen?

Goeie marketing gaat over herkenning, emotie, vertrouwen, die kans pakken om mensen op een positieve manier te beïnvloeden en anders te laten kijken naar wat er mogelijk is voor ze.

Dat is waar marketing over gaat en dat is ook waar storytelling over gaat.

Vanuit mijn business is dat waar wij mensen mee helpen: hoe kun je bloedeerlijke, authentieke verhalen vertellen die niet een soort kunstjes zijn die je oplepelt omdat je denkt dat dat moet. Maar die echt uit je hart komen, die waar zijn, die jou energie geven als je ze vertelt, en waarmee je veel meer impact en inkomen creëert voor je business.

Unleash de storyteller die in je zit. Maak ‘m wakker en geef ‘m de vrije ruimte, zodat je veel meer mensen kunt gaan helpen (waardoor ook je business kan groeien).

Ik vertel je niet alleen de 5 soorten verhalen, ik wil je ook in actie zetten!

Daarom heb ik een Inspiratiesheet voor je gemaakt: een resource waarmee je meteen per soort verhaal een voorbeeld krijgt van het verhaal dat ik zelf verteld heb.

Laat je inspireren en maak er je eigen versie van. Ik gun jou de interactie en connectie die ontstaat als je deze verhalen gaat vertellen.

Check hier de podcastpagina met het Inspiratiesheet!

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *