MIJN 2020 JAARPLAN

Ik ga je een kijkje geven in dat stuk van mijn business wat ik eigenlijk alleen aan mijn team laat zien.

Ons jaarplan voor 2020.

Alle dingen die we gaan doen met de business om te groeien.

De dingen waarmee we gaan stoppen om nog succesvoller en financieel krachtiger te worden

En de belangrijkste behind de scenes keuzes die je nooit aan de voorkant van een business kan zien.

Waarom, denk je misschien?
Waarom zou ik dat willen delen?

Het antwoord is simpel maar daarom niet minder profound.

Ik weet dat ik zelf ontzettend veel leer van de inner workings van andere ondernemers en hun business. Van datgene wat er achter de schermen bedacht, besloten en gedaan wordt.

Zelf heb ik het enorme voorrecht om bij mijn Amerikaanse coach James Wedmore te mogen zien hoe hij zijn 10 million dollar business runt.

Ik investeerde een hele smak geld om in zijn mastermind te zijn om van hem te leren en wat hij ons laat zien, blowt mn mind.

De openheid en de gulheid waarmee hij zijn kennis deelt, maar ook de fouten die hij maakte en de valkuilen waar hij in viel, raakt me diep.

In 2020 heb ik besloten om daarin nog een inspirerend stapje verder te gaan.

En door op diezelfde gulle manier te gaan delen. Niet alleen met de mensen die in mijn eigen Industry Leader Mastermind zitten of die meedoen aan m’n VideoBusinessSchool.

Maar juist ook als je geen klant van me bent.

Juist ook als je een volger of fan bent en de Zarayda Podcast beluistert.

In deze eerste episode van 2020 neem ik je dus mee achter de schermen van de belangrijkste keuzes die ik maak voor mijn vrijheid en mijn groei.

En: ik heb iets ongelofelijk tofs!!
Bij de podcast heb ik een gratis planningstool gemaakt.

Een gratis te downloaden tool die je, na het luisteren van de podcast kan downloaden en waar je meteen mee aan de slag kan.

Deze simpele maar o zo krachtige tool is het geheime wapen van onze business groei en het is geïnspireerd op een business best practice die ik van James Wedmore leerde.

Man, ik sta te stuiteren om dit met je te delen!!

Zo’n mooie manier om in de 2e werkweek van 2020 vol vuur te gaan groeien in je business.

Luister hier de podcast op iTunes
Luister hier de podcast op Spotify

In de podcast neem ik je mee in mijn jaarplannen en vertel ik je hoe je de gratis planningstool in kan zetten voor jouw eigen business.

Op jouw succes, baby!!

Zarayda

ps: volg je me al op Instagram? Hier deel ik dagelijks tips, video’s en geef ik je een kijkje hoe ik, als single mom on a mission, mijn snelgroeiende business run

pps: wil je coaching van mij in 2020? Mijn hulp met echt zichtbaar worden en die zichtbaarheid omzetten in plezier, impact en vooral: financiële vrijheid. Stuur dan even een mailtje met in de onderwerpregel: Zarayda, ik wil in 2020 echt Zichtbaar worden! En dan nemen we contact met je op

pps: deze week sta ik met mijn businessverhaal in de internationale editie van de Happinez. Over ondernemen vanuit vertrouwen, bloedeerlijk je business runnen en geld durven verdienen. Hoe cool! Hou mijn social in de gaten voor het artikel!

 

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *