WAT ALS GELD GEEN ROL ZOU SPELEN?

Angst voor geldgebrek.

Het is een taboe waar weinig ondernemers eerlijk over zijn.

De angst om niet genoeg geld te hebben. Maar in de stilte van hun hoofden staat die angst aan het stuur. In de keuzes die ze maken. De dromen die ze links laten liggen. In de verlangens die ze wegstoppen.

Maar wat zou er gebeuren met je business en je leven wanneer je keuzes maakt vanuit het vertrouwen dat je met wat je het allerleukst vind, altijd geld kan verdienen? 

Niet soms. Maar altijd. En overal.

Ontmoet Femke Jogien Hermans. 

Een jonge theatermaker en zangeres die ervan droomde om de wereld rond te reizen en te leven van haar creativiteit. Alleen, ze had helemaal geen geld. Geen buffer. Geen vangnet. En dus kon het niet.

Of wel? Is er een manier om je grootste dromen te leven vanuit een vrij gevoel zonder dat geld je belemmert?

Femke maakte een enorme shift van angst naar vrijheid. Ze stelde zichzelf de vraag. Want wat als geld geen rol zou spelen? Wat zou ze dan doen? Waar zou ze mee stoppen? Hoe zou haar leven eruit zien? 

Femke leeft inmiddels haar droom. Op dit moment zit ze een maand in Nieuw Zeeland, living her best life. Ze reist en ze maakt en ze heeft letterlijk 0 geldzorgen en leeft van haar creativiteit.

Femke is geen bekende naam. Ze heeft geen business die honderden duizenden euro’s binnen brengt. En ze heeft ook geen sponsor of suikeroom die het allemaal voor haar regelt 🙂

Femke’s vrijheid is ontstaan omdat ze 1 belangrijk ding anders is gaan doen.

In de Zarayda Podcast vertelt ze precies hoe ze loskwam van haar angst om geen geld te hebben. En hoe ze daardoor bijna overnight geld begon te verdienen met haar creativiteit. Terwijl ze de wereld over reist.

Als je nu denkt: ik geloof het bijna niet. Dat kan toch niet?!

Dan is deze podcast een MUST LISTEN voor jou.

De manier waarop Femke het aanpakt is supersimpel en daardoor mega inspirerend.

Sowieso is deze podcast een must listen als je:

  • een grote droom uitstelt omdat je aan het wachten bent tot je ‘financiële zekerheid heb
  • ervan droomt om locatie onafhankelijk te leven en te werken, lekker veel wil reizen maar niet weet hoe je dat combineert met werk
  • op dit moment dingen in je business doet waar je eerlijk gezegd geen energie van krijgt, maar het toch doet omdat het zekerheid oplevert

Luister hier naar Femke’s inspirerende verhaal in de Zarayda Podcast

Luister via iTunes

Luister via Spotify

Wat cool is, is dit:

Femke’s grote shift naar vrijheid begon precies een jaar geleden toen ze als bezoeker naar BraveNewMediaWorld kwam 

Tijdens Brave kwam ze los van die verstikkende angst om het financieel niet te redden. Er switchte letterlijk iets in haar mind doordat ze op Brave een spiegel voorgehouden kreeg en dat had impact.

Bij Brave kwam ze in aanraking met het vertrouwen. Voelde ze de kracht om haar droomleven te gaan leiden en vormde zich ineens een kraakhelder plan. En toen kwam de stroom met geld ineens op gang.

Femke’s verhaal opent je de ogen in wat er allemaal mogelijk is voor jou.

En wat er gebeurt als je op de juiste plek bent, omringd door de juiste mensen die in je geloven en die je helpen die ene juiste keuze te maken.

Dat is wat er gebeurt op BraveNewMediaWorld. Dat is de hele intentie van het evenement en op 25 november the magic is happening again.

De kaarten voor Brave gaan snel. We hebben nog maar 42 kaarten beschikbaar en vanaf volgende week gaat de prijs met bijna 50% omhoog.

Alleen de komende dagen haal je jouw kaartje nog voor de early bird prijs van

€ 227,- Daarna worden de kaarten € 397,- ex btw

Haal hier 1 van de laatste 42 kaarten voor de early bird prijs en pak die bijna 50% korting mee

xZarayda

step into the BraveNewMediaWorld & discover your freedom 

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *