ZONDER LEF GEEN VRIJHEID (NOG MAAR 50 PLEKKEN)

Het ontbreekt de meeste ondernemers aan LEF om echt succesvol en VRIJ te zijn.

Oeh, wat een binnenkomer.
Niet altijd even leuk om te horen.
Maar wel zo waar.

Zonder lef is er geen kans op VRIJHEID in je business. Zonder lef is ondernemen een dans van steeds harder werken en steeds minder (financiële) rust en vrijheid.

Gelukkig is lef een spier die je traint.

Lef is iets waar je elke dag een stukje beter in kan worden. Je hoeft niet geboren te worden met lef. Het is niet zoals ’talent.’ Het is gewoon iets waar je elke dag een beetje sterker in kan groeien.

Stel dat je LEF een prioriteit in je leven maakt, je die LEF spier actief gaat trainen, en je daarmee 50% meer lef zou aanboren in jezelf.

Wat zou dat voor je business betekenen?

Ik zie constant ondernemers die werken aan hun lef. En als gevolg daarvan gebeuren de meest magische dingen in hun business:

Ze krijgen meer mensen veel makkelijker mee in waar zij in geloven en in wat ze doen
Ze durven vol overtuiging steeds vaker een aanbod te doen aan klanten
Ze zijn zo enthousiast over hun eigen werk dat het ze geen enkele moeite kost om zichtbaar te zijn
Ze gaan eindelijk betere prijzen vragen voor hun mooie werk
Ze durven veel makkelijker op leuke mensen af te stappen om met ze samen te werken
Ze durven het veel meer op hun eigen manier te doen, het ondernemen. Durven de dingen los te laten die hen geen energie geven en durven te vertrouwen op hun eigen manier.
Ze gaan ondernemen vanuit diepe bezieling en innerlijke overtuiging. En worden daardoor onweerstaanbaar voor nieuwe klanten en nieuwe kansen.

LEF.

Wat heb je nodig om meer lef te voelen? En hoe train je je lef spier?

Ik geloof erin dat OMGEVING een enorm grote rol speelt. Dat de juiste omgeving bijdraagt aan het snel ontwikkelen van meer lef.

Zoals je misschien wel heb gezien op Instagram, ben ik op dit moment in San Diego, California voor een intensieve week business training. Ik ben hier een week lang met 26 ondernemers van over de hele wereld om aan mn business te werken. Ik geniet enorm van de kracht van ‘de room’.

De scherpe vragen. De slimme suggesties. Coach James Wedmore die me helpt mijn plannen naar een next level te tillen. De helderheid die uit de sessies komt. De kracht van de groep. Ik laat me dragen. Meevoeren op die powerful energie. En uplevel en transformeer mijn business radicaal terwijl ik hier ben.

Ik word hier uitgedaagd. In een veilige omgeving word ik gepusht. Push ik mezelf. Geniet ik van dat proces van mezelf stretchen. Ik connect met andere powerful ondernemers. Er komen topsamenwerkingen aan. Creating impact. Freedom. Ondernemen vanuit mijn hoogste ik. Vanuit mijn power. Vanuit mijn potentie.

Dat is de kracht van ’the right room’.

Being with the right people in the right room terwijl je intapt op je LEF is priceless.

Omdat ik dat weet en daar 1000% in geloof, is BraveNewMediaWorld zo krachtig.

Want dat is the Right Room die ik creëerde voor ondernemers in Nederland.

Een plek waar je AANGAAT OP JE LEF. Op BraveNewMediaWorld beleef je wat ik hier in Amerika beleef.

Podcaster Jorna Postma had eerdere edities van BraveNewMediaWorld voorbij zien komen. Ineens dat gevoel: it’s now or never. Ja gezegd. Dankbaar voor het cadeau dat ze daarmee aan haarzelf gaf maar daarmee ook aan haar klanten. In gesprek kunnen zijn met het media panel (o.a met Puck van LINDA.tv) opende haar de ogen over de mogelijkheden die er voor haar als ondernemer liggen.

Voor BraveNewMediaWorld had business coach Reggy Nelissen enorme cameravrees en durfde niet zichtbaar te worden. Ze wist niet wat haar verhaal was. O.a dankzij Brave overkwam ze haar cameravrees en nu staat ze vol zelfvertrouwen voor de camera om met haar verhaal heel veel mensen te inspireren.

De energie van gelijkgestemden om in dat gevoel van: it’s now or never om echt zichtbaar te worden. Dat wilde dansdocent en spreker Gladys Daniel. Menselijkheid. Geen poppenkast. Geen lege strategieën. Wel echte ervaringen van echte mensen. En vervolgens weten wat je te doen staat en dat ook doen. Dat is wat BraveNewMediaWorld haar gaf.

BraveNewMediaWorld is het enige ondernemersevenement in Nederland waar je als ondernemer echt ontdekt kan worden. Door de media en door je Droomklanten.

En we hebben nog maar 50 plekken

Bovendien verloopt binnenkort de earlybird-korting. Alleen de komende dagen kan je nog voor €227 ex btw je kaartje voor Brave New Media World kopen (dat is 43% korting!) Na volgende week wordt het  

€397 ex btw.

Haal vandaag nog één van de 50 laatste kaartjes met 43% korting!

xZarayda

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *