IK WEET HET ALTIJD METEEN (NOG 2 PLEKKEN VOOR MIJN 1 OP 1 COACHTRAJECT)

Ik weet het altijd meteen wanneer ik de verhalen lees.
Ik voel het in mijn onderbuik, krijg kippenvel op mijn armen en mijn hart klopt iets sneller.

Het verhaal van een ondernemer waar ik met mijn coaching een wereld van verschil voor kan maken.

De afgelopen week kwamen er veel mails binnen als reactie op het mailtje dat ik eruit stuurde. Het was het mailtje waarmee ik de deuren opende voor mijn 1 op 1 coachtraject. 10 plekken had ik voor wat voorlopig (in elk geval tot 2020) het laatste 1 op 1 coachtraject zal zijn wat ik aanbied.

Er kwamen flink wat mails binnen en ik ben nog bezig om overal op te reageren.
Ik ben altijd bloedeerlijk en zeg alleen JA tegen ondernemers voor wie ik 1000% voel dat ik een massive verschil voor ze kan maken. Bij 8 mensen voelde ik een directe YES.
Mijn intuitie vertelt me altijd meteen met welke ondernemer mijn coachtraject een match is. Het begint bij het verhaal van die ondernemer. Dat roert en prikkelt me. Mijn creatieve raashoofd begint meteen te borrelen in hoe ik die ondernemer kan helpen.

De afgelopen week heb ik dit gevoel 8x zo sterk gehad.

Ik merk dat ik bij dit coachtraject meer dan ooit tevoren naar mijn intuïtie luister in de selectie.

Misschien heeft dat te maken met dat ik denk dat dit de laatste keer zal zijn dat ik mezelf zo vrij kan maken om met 10 gekozen ondernemers zo intensief mee te lopen.

Met alles wat er in mijn eigen agenda op stapel staat voor 2019 en 2020 (o.a een heel nieuw platform, een nieuw boek en een toffe nieuwe productie) is dit waarschijnlijk de laatste keer dat ik een groepje ondernemers op deze manier kan coachen.

Er zijn dus nog 2 plekjes over in mijn coachtraject. En het is waarschijnlijk mijn laatste keer. Daarom wil ik het extra bijzonder maken. En de juiste mensen samen brengen en voor hen de ideale coach- en sparringspartner zijn.

M’n 1 op 1 coachtraject is niet voor:

  • beginnende ondernemers die nog geen richting, klanten of ideeën hebben.
  • ondernemers die anderen of de buitenwereld de schuld geven van de resultaten die ze nog niet behaald hebben.
  • ondernemers die een angst of hekel hebben aan het internet en alle kansen die het internet ons biedt.

Mijn 1 op 1 traject is wel voor ondernemers die:

  • al een tijdje bezig zijn als ondernemer en klanten hebben en omzet draaien.
  • zin hebben om door een plafond heen te breken. Dat kan het 100.000 euro plafond zijn. Dat kan een zichtbaarheidsplafond zijn (bijv doorbreken in de media) Het kan ook een levenslust plafond zijn (je wil radicaal minder uren werken en heel veel met je omzet omhoog).
  • niet bang zijn om zichzelf open te stellen, om nieuwe dingen te proberen en om behalve business wise ook mentaal en emotioneel groots te groeien.

Het wordt een hele mooie reis en we gaan tijdens die 3 maanden hele toffe dingen doen:

We beginnen het coachtraject met een persoonlijke sessie van 3 uur. In die 1 op 1 sessie gaan jij en ik naar de kern van wat we 3 maanden lang samen gaan creëren.

  • Ik maak een plan met je hoe je jouw investering in het coachtraject x2 of x3 terug gaat verdienen.
  • We maken een helder plan rond je droomdoelen.
  • We onderzoeken wat op dit moment de grootste blokkade is die je tegenhoudt om door te groeien naar the next level en we maken een Doorbraak plan.
  • We kijken naar de structuur van je business. Wel of geen team? Welke systemen? Waar liggen kansen tot optimalisering en meer gemak?

Ik ben je Sacred Space Holder en je Accountability Partner.
Mijn 10 ondernemers hebben straks rechtstreeks toegang tot mij. Je kan mij straks wekelijks mailen zodat je me vragen kunt stellen, keuzes kunt voorleggen en updates kunt sturen, zodat ik je Sacred Spaceholder & Accountability partner kan zijn. Ik help je met acute vraagstukken, maar ook help ik je de afspraken te bewaken die je met jezelf maakt om te kunnen groeien. Ik ben liefdevol en aanmoedigend en ook streng als het moet. Stok achter de deur, Surinaamse Business Mama style!

Hotseat Live Sessions
Er zijn veel verschillende online Hotseat Sessies waar elk lid uit de 1 op 1 groep (de Mastermind) een vraag, dilemma of keuze kan inbrengen voor coaching. Tijdens al die Hotseat momenten coach ik je live naar een uitkomst. We doen dit in groepsverband omdat er een enorme rijkdom zit in het leren van elkaars vragen en luisteren naar de feedback die elk lid van de groep van me krijgt.

De garantie bij de Hotseat Live sessies is dat we de sessie pas sluiten als iedereen zijn vraag heeft kunnen stellen en daar een bevredigend antwoord op heeft. De sessie wordt pas afgesloten als iedereen met een vraag zijn of haar moment heeft gehad met mij.

James Wedmore Inspired Masterclasses
Ik bevind me momenteel in het episch centrum van online ondernemerschap door mijn eigen deelname aan de James Wedmore Mastermind. Wat we daar leren over ondernemen in het nu (en met 1 been in de toekomst) is ongekend. Proven tactics & strategies en de precieze manier hoe je die implementeert in je business. Echt amazing stuff die je business doet groeien vanuit slimme strategie en meer gemak!! Vanuit die geweldige bron van inspiratie geef ik een aantal live Masterclasses over:

Future Vision: building a business from the inside out.
Future Content: Changing the way people see the world through our content.
Future Salesmachine: building a business that runs itself instead of it running you.

Deze online Masterclasses zijn live & interactief en er is veel ruimte en tijd voor mijn ondernemers om vragen te stellen over hoe deze strategieën in hun businesses kunnen werken.

Oh boy het wordt zo tof! En dit is nog niet eens alles. Dit is slechts het topje van de ijsberg.

Ik heb een aantal hele toffe verassingen in petto voor mijn coach tribe om ze met nog meer hulp en ondersteuning naar hun doelen te krijgen.

Omdat het de laatste keer is dat ik 1 op 1 coach, wil ik er echt een onvergetelijke experience van maken voor m’n ondernemers.

En er zijn dus nog 2 plekjes.

Herken je je in het soort ondernemer dat ik hierboven omschrijf? En wist je meteen: dit ben ik en dit past zoo bij me!

Vertel me hier dan wat meer over je business en waarmee je wil dat ik je help als coach in je business.

De verhalen waarbij ik een vonkje voel, horen heel snel van me.

Zarayda

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *