HET IS BESMETTELIJK

Heb jij een kraakheldere missie met je business? Een missie die je in 3 zinnen kan vertellen? Een missie waar je voor bent? Waar je vierkant achter staat. Een missie die je drijft in alles wat je doet.

Ik heb zo’n missie.

Het is een missie die veel groter dan mij is. Een missie die dwars door moods, momenten en omstandigheden rotsvast overeind blijft. Een missie die me soms angst aanjaagt (want heel ambitieus). Maar waar ik ook over kan zwijmelen als een verliefde tiener op een 1e date.

Dit is mijn missie:

Wij EMPOWEREN ondernemers om met ZELFVERTROUWEN ZICHTBAAR te worden. We helpen ze vliegen en winnen in deze BraveNewMediaWorld. We helpen ze om zichzelf PERMISSIE te geven om echt te gaan doen wat ze te doen hebben en dit echt te gaan laten zien. Zodat ze de impact maken die ze te maken hebben in de wereld.

Concreet wil ik dat we met het bedrijf dit jaar:

1000 ondernemers coachen en ondersteunen om met crazy veel zelfvertrouwen ZICHTBAAR te worden. Kop boven het maaiveld. De leading voices van hun branche. Inkomen en impact op alle levels.

En ik wil dat die 1000 ondernemers samen 10.000.000 euro in hun businesses omzetten nav de tools en de ondersteuning die ze van ons krijgen.
Zodat zij vanuit die financieel gezonde bedrijven hun klanten en volgers weer veel meer kunnen geven.

Jaaaa toch!!

Het is vanuit deze missie dat ik al mijn content maak. Ik spendeer het grootste deel van mijn tijd aan het maken van gratis video’s en podcasts, zodat ik mensen kan besmetten met mijn enthousiasme over hun zichtbaarheid ­čÖé

Vanuit datzelfde enthousiasme hebben mijn team en ik kort geleden ONZE NIEUWE PODCAST gelanceerd.

We zijn er echt suuupertrots op en de eerste review is al binnen. 5 sterren! Dankjewel Yin!!

Podcast

Ik ben zo dankbaar dat we in een tijd leven waarin we elkaar zo positief kunnen beïnvloeden met alle media mogelijkheden.

Van de podcast staan inmiddels al 3 afleveringen online:

AFL 3: Als je weet dat je eigenlijk veel zichtbaarder zou moeten zijn om je missie te gaan leven, maar ergens nog steeds een soort blokkade voelt. Dan is deze voor jou.

AFL 2: Als je weet dat je eigenlijk veel meer geld zou kunnen verdienen maar het ergens in je business stokt, terwijl je je wel een slag in de rondte werkt. Dan is deze voor jou.

AFL 1: Ik kwam erachter dat mijn ‘lieve meisjes sydroom’ een enorme killer was voor mijn business. Als je ook maar 1% last hebt van ’the disease to please’. Dan is deze voor jou.

Laat je me weten wat je favo episode is?

Za

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *