BEKEND WORDEN

Het is veel makkelijker dan de meeste ondernemers denken.
Bekend worden als ondernemer. Gevraagd worden om te praten over je werk. In tijdschriften. Op de radio of bij podcasts. Op televisie.

Het is een toffe manier om te groeien met je business. Op het netvlies te komen bij een grote groep mensen die je nu nog niet kennen, maar die, als ze van je af wisten, graag je klanten zouden worden. En het kost je niets. Levert je vooral van alles goeds op.

#realtalk: als ondernemer de stap zetten richting de media is mega simpel:

Ondernemer Angelique Piternella was jaren geleden directie-secretaresse. Tot ze voor zichzelf begon. Nu weet ze alles van Virtueel Leiderschap. Ze helpt ondernemers om online teams te bouwen en is daar supergoed in. Angelique is daarnaast ook een single mom en combineert de zorg voor haar 2 kids met haar groeiende bedrijf.

Eveline Helmink is al jaren hoofdredacteur bij het blad Happinez. De Happinez is na de LINDA het meest succesvolle tijdschrift van Nederland. Eveline was te gast tijdens mn event als BraveNewMedia -panel lid. Om de zaal te inspireren. En om nieuwe mensen te ontdekken. Ze is altijd op zoek naar mooie verhalen voor haar blad.

Angelique en Eveline ontmoetten elkaar tijdens BraveNewMediaWorld. Angelique stapte op Eveline af. Ze raakten in gesprek. Er was een klik. Vanuit die klik ontstond de kans:

Bam! Een supergroot interview over Angelique, haar business en haar leven in een van de best gelezen bladen in NL. Meer dan 400.000 lezers die Angelique en haar werk leren kennen.

Zooo tof! En het kwam moeiteloos tot stand.

Het geheim is dat je in de ruimte moet zijn.

Dat je op de plekken bent waar je gezien wordt. Daar waar de decision makers komen en op zoek zijn naar hun volgende inspiratie.

Ook deze editie heb ik weer een prachtig BraveNewMedia-panel voor je samengesteld. Allemaal van het kaliber game changer (net als Eveline).

En oja, de beste journalist van Nederland is er die dag ook 🙂 en die gaat iets heel tofs doen!

Waar ben jij op maandag 26 november?

Bij BraveNewMediaWorld waar je gezien kan worden. Waar je ontdekt kan worden. Waar de kansen voor het oprapen liggen.

Er zijn nog maar 3 kaarten te koop voor BraveNewMediaWorld 

Hier haal je de laatste kaarten.

Za

ps: dit bericht wordt door heel veel mensen gelezen dus wees snel als je die JA! voelt

bravenewmediaworld.nl

pps: Er staat een nieuwe vlog online over precies dit onderwerp. Met simpele tips. Plus de tip waarmee ik 13 jaar geleden doorbrak bij de tv, zonder netwerk en zonder connecties.

Klik en kijk en be inspired 🙂

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *