EENZAAMHEID

‘T is een enorm taboe maar tegelijkertijd ook super real voor best veel mensen.

Ondernemerschap kan op momenten het meest eenzame vak in de wereld zijn.

Vaak praten we er niet over. Het gemis dat je soms voelt. Niet- ondernemers begrijpen je vaak niet. Soms mis je aanspraak. Voel je je alleen in dat grootse avontuur.

Heb jij het? Iemand waar je wekelijks mee belt? Een gelijkgestemde met wie je plannen en doelen doorneemt. Iemand bij wie je hardop mag twijfelen. Maar ook creative strategieën kan brainstormen en vette succes mee kan vieren.

Hoe zou het eruit zien als het er altijd was? Die business bestie met wie je alles kan delen.

Joyce van Ombergen en Karen Rensma ontmoetten elkaar tijdens BraveNewMediaWorld. Ze hadden elkaars video’s wel al gezien in de community van VideoBusinessSchool en hadden positief op elkaar gecomment.

Tijdens Brave zat Joyce in het publiek en Karen werd door mij geïnterviewd op het podium. Karen was openhartig on stage. Joyce stond op en deelde iets moois. Ze hoorden elkaars verhaal en de vriendschapsvlam sloeg in de pan. Bamm, een klik. Connectie. Gelijkgestemdheid en meteen de verdieping in.

BraveNewMediaWorld

Sinds BraveNewMediaWorld bellen of skypen ze wekelijks. Maakt niet uit dat Joyce met haar business Your Journey in Spanje woont en Karen met haar Hardhout & Porselein coachpraktijk in Delft zit.

Ze bespreken doelen. Denken met elkaars mee. Moedigen elkaar aan. Trekken samen op. Ieder in haar eigen business. Ieder in haar eigen branche. Toch samen. Helemaal niet meer alleen.

Op BraveNewMediaWorld op 26 november stap je in een connectie. Met nieuwe mensen, frisse ideeën en een nieuw deel van jezelf.

Er ontstaan zulke toffe samenwerkingen. Zulke mooie relaties en banden. En met mensen die je niet snel ergens anders ontmoet.

Deze editie hebben we weer een amazing BraveNewMedia-panel.

O.a

Thijs Lindhout is er:
deze business inspirator met zijn Ondernemers-Podcast (nr 1 in iTunes!) verkoopt zijn eigen theatertour uit dankzij zijn podcast en komt met jou meedenken over hoe je met een podcast heel veel rete-enthousiaste klanten aantrekt)

Youtube sensatie Jessie Maya is er:
deze transgender vlogger met 250.000 Youtube abonnees, 156.000 volgers op Insta en een business waarin ze 1000% zichzelf is, vertelt hoe je, door super authentiek zichtbaar te zijn, een knaller van een business bouwt.

En ook ondernemer Wunderkind Demian Beenakker is er:
Deze ongelofelijk slimme en sympathieke ondernemer werd met zijn allereerste business binnen 18 maanden miljonair. Zijn supertalent is dat hij de meest complexe ondernemersvraagstukken mega simpel weet te maken en op te lossen. Elke keer wanneer Demian mij advies geeft, verdien ik letterlijk duizenden euro’s (not kidding, zijn laatste ’tussen neus-en-lippen- advies’ leverde me € 30.000 euro op). Demian komt je business versimpelen en je omzet vergroten.

En dit is nog maar het begin 

De laatste kaartjes voor BraveNewMediaWorld zijn te koop (het gaat best rap) dus zorg dat je erbij bent.

Hier haal je je kaartje voor BraveNewMediaWorld:
www.bravenewmediaworld.nl

Kom connecten, kom groeien en genieten.
Het wordt echt awesome!

Za

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *