DE TRANEN STONDEN ONS IN DE OGEN

Tijdens mijn event heb ik altijd HOTSEAT sessies met deelnemers uit de zaal.

11 minuten een messcherp interview. De meest prangende vraag in je business. Maskers gaan af. De juiste vragen. Soms pijnlijk. Intens. De waarheid komt bovendrijven. En onder de enorme druk ontstaat er een diamant.

Coach Rob van Drunen stak tijdens de laatste editie van mn BraveNewMediaWorld event zijn hand op. Hij kwam het podium op. Je zag in zijn gezicht dat hij het spannend vond. Eng zelfs.

Wat er vervolgens in de volgende 11 minuten gebeurde, zag niemand aankomen.

BraveNewMediaWorld

 

Had jij je hand opgestoken als je in de zaal zat?

Als je op mijn Inner Circle lijst staat dan krijg je op 4 oktober een mailtje van mij met in de onderwerpregel: Early bird!

Daarin heb je de mogelijkheid om de allereerste kaartjes te bestellen voor de nieuwe editie van het BraveNewMediaWorld event op 26 november.

Het aanbod dat ik voor je heb is met 80%(!!) korting op wat een kaartje voor BraveNewMediaWorld de vorige keer kostte.

Dus als je er de 26e bij wil zijn, pak je kans! Dit mooie aanbod met de korting verdwijnt namelijk heel snel weer.

Zarayda

En wanneer je ready bent voor een volgende stap:

1. Ik maak een dagelijkse live talkshow op Instagram. Al meer dan 140 live shows maakte ik en elke dag ontdekken meer kijkers de show. De nieuwste aflevering kijk je hier 

2. Omdat ik als single mom heel anders moest gaan werken in mijn business, ben ik op zoek gegaan naar hoe ik in zo’n 2 uur per dag een booming business kan bouwen. Van mijn aha-momenten, tools, tips en technieken heb ik een gratis 4-delige audiotraining gemaakt. Tis echt heel goed geworden. Download hier gratis een Booming Business In 2 Uur Per Dag 

3. Met veel meer zelfverzekerdheid zichtbaar worden, video’s maken en je business bouwen. Juist als je een haat-liefde verhouding hebt met zichtbaar zijn. Ik heb er honderden ondernemers mee mogen helpen en de resultaten (+ de fun!) zijn baanbrekend. Vandaag nog zichtbaar worden op die manier begint in VideoBusinessSchool

4. Onze nieuwe dienst Documentary In A Day gaat als een lopend vuurtje. Zoveel enthousiaste animo! Echt heel tof! Wil je ook ns met me brainen over hoe een docu in 1 dag jouw business naar een next level kan brengen? Stuur me dan even een mailtje en zet Zarayda, ik wil met je brainen over m’n docu in de onderwerpregel. En dan plan ik een moment voor ons in.

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *