IK GA IETS TOFS DOEN. HOU DE 26E NOVEMBER VRIJ!

Ik ga iets tofs doen. Hou de 26e november vrij!

Ik kom er steeds meer achter dat radicaal grote dingen doen vooral te maken heeft met het zetten van hele kleine, simpele stappen.

En om eerlijk te zijn, geeft die gedachte me rust.
Want ik ben zo iemand die groooootse plannen heeft voor alles in haar business en leven. En soms jaag ik mezelf onnodig op met het idee dat het allemaal VANDAAG moet gebeuren.

How about gewoon kleine stappen? Piepsimpele dingen die je vandaag kan doen. Om dan straks bij dat grote doel te belanden. En dat vooral de reis naar dat grote doel prettig was.

Soms heb ik er een handje bij nodig. Ik vroeg mijn goede vriendin en grandioos mediatiecoach Mayana om er iets voor te maken.

Zij maakte deze prachtige 10 minuten durende meditatie: Radicaal Groot Dromen. En het helpt je precies bij de kleine stappen naar je grote doelen.

Download hier gratis de meditatie Radicaal Groot Dromen

De komende maanden wil ik je er veel meer mee helpen.

In het kader van grote dingen die klein beginnen, wil ik daarom dat je vandaag alvast MAANDAG 26 NOVEMBER met koeienletters in je agenda zet.

Want dan staat er iets heel tofs te gebeuren. En ik wil dat je erbij bent.

Wat, hoe, wie en waar, daar vertel ik je binnenkort meer over.
Voor nu wil ik je vragen om de datum te blokken en vrij te maken in je agenda.

Want het gaat GROOTS worden đŸ™‚

Maandag 26 november 2018 dus

Ik spreek je snel!

Zarayda

En wanneer je er klaar voor bent om de volgende stap te zetten. Dit zijn 4 manieren waarop ik je kan helpen:

1. Ik maak een dagelijkse live talkshow op Instagram. Ik geef daar elke dag hele fijne tips & inzichten. Volg je me al op Insta? Kan hier Op die manier mis je geen aflevering meer of kijk je ze easy terug.

2. Omdat ik als single mom heel anders moest gaan werken in mijn business, ben ik op zoek gegaan naar hoe ik in zo’n 2 uur per dag een booming business kan bouwen. Van mijn aha-momenten, tools, tips en technieken heb ik een gratis 4-delige audiotraining gemaakt. Tis echt heel goed geworden. Download hier gratis een Booming Business In 2 Uur Per Dag

3. Met veel meer zelfverzekerdheid zichtbaar worden, video’s maken en je business bouwen. Juist als je een haat-liefde verhouding hebt met zichtbaar zijn. Ik heb er honderden ondernemers mee mogen helpen en de resultaten (+ de fun!) zijn baanbrekend. Vandaag nog zichtbaar worden op die manier begint in VideoBusinessSchool

4. Onze nieuwe dienst Documentary In A Day gaat als een lopend vuurtje. Zoveel enthousiaste animo! Echt heel tof! Wil je ook ns met me brainen over hoe een docu in 1 dag jouw business naar een next level kan brengen? Stuur me dan even een mailtje en zet Zarayda, ik wil met je brainen over m’n docu in de onderwerpregel. En dan plan ik een moment voor ons in.

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *