MN VERJAARDAG (EN HET INSANE WONDER DAT IK MEEMAAKTE)

Vandaag ben ik jarig. En omdat het afgelopen jaar er eentje was van enorme leerlessen, kan ik niet anders dan even stilstaan.

Een jaar geleden op mn verjaardag was ik hoogzwanger en in paniek. Er kwam een nieuwe levensfase aan en het fundament waarop die nieuwe levensfase gebouwd zou worden bleek ineens heel wankel.

Mn relatie ging niet goed en ik had er slapeloze nachten van. Het voelde alsof het me allemaal door de vingers glipte. Dat wat ik ook probeerde, er geen controle over had. Om heel eerlijk te zijn, was ik nog nooit zo bang geweest.

Die diepe, diepe angst voor verlies. Het kan je lamleggen. Je tot wanhoop drijven en je allerdiepste angsten losweken. Vorig jaar op mn verjaardag lag ik huilend bij mn beste vrienden op de bank. Diepbedroefd en het Universum smekend om een wonder.

Fast forward een jaar later. Het wonder geschiedde. Alleen totaal niet op de manier die ik zo graag wilde.

Het wonder was onze kerngezonde dochter die een paar maanden later geboren werd. Het grootse geluk van zo’n klein schepseltje vol liefde. Onbeschrijfelijk wat dat losmaakt.

Zarayda Groenhart

Het tweede wonder is de relatie het niet gered heeft. Hoe kan dat een wonder zijn, vraag je je af. Ik snap je vraag. Maar dit is wat ik zie gebeuren in mn leven: soms kan je juist de beste ouders zijn doordat je niet meer samen bent. Kan je je kleintje de meeste stabiliteit, veiligheid en de meest oneindige liefde geven als je elkaar loslaat als liefdespartners en elkaar vastpakt als co-parents die allebei het allerbeste willen voor hun dochter.

Dat is wat er gebeurd is en dat is een wonder. Wel een dubbel gevoel natuurlijk. Soms zie ik gezinnen waar de ouders elkaar juist versterken in de liefdesrelatie en vind ik het prachtig. Dat wil ik ook voor mezelf en ik voel, geloof en vertrouw erop dat ik dat ga meemaken.

Het vraagt pure moed om eerlijk te zijn. Over wat je heel graag wil vs. wat niet bent samen. Tis ongelofelijk pijnlijk. Maar de waarheid maakt vrij. De waarheid brengt wonderen. En dat is wat ik, met al die gevoelens die naast elkaar bestaan, vier.
Op naar een nieuw levensjaar met zoveel mooie avonturen te (be)leven. Ik voel me dankbaar.

Heb jij het weleens meegemaakt? Dat je iets worst nightmare- achtigs meemaakte waar onverwachts een wonderlijke les in zat?

Als je zin hebt om daar wat over te delen met me, kan het hier

xZarayda

En wanneer je er klaar voor bent om de volgende stap te zetten. Dit zijn 4 manieren waarop ik je kan helpen:

1. Ik maak een dagelijkse live talkshow op Instagram. Ik geef daar elke dag hele fijne tips & inzichten. Volg je me al op Insta? Kan hier

2. Omdat ik als single mom heel anders moest gaan werken in mijn business, ben ik op zoek gegaan naar hoe ik in zo’n 2 uur per dag een booming business kan bouwen. Van mijn aha-momenten, tools, tips en technieken heb ik een gratis 4-delige audiotraining gemaakt. Tis echt heel goed geworden. Download hier gratis een Booming Business In 2 Uur Per Dag

3. In 48 uur een lancering van € 50.000 euro manifesteren. Wij deden het meerdere malen en hebben het hele stappenplan opgetekend. De mails die we versturen. De video die we maken. Het webinar dat we doen. Alles in de juiste volgorde en met de precieze uitleg waarom het zo goed werkt. Al bijna 300 ondernemers gebruikten ons stappenplan. Jij straks ook? Haal hier De 48 Uurs Lanceercode Gekraakt

4. Onze nieuwe dienst Documentary In A Day gaat als een lopend vuurtje. Zoveel enthousiaste animo! Echt heel tof! Wil je ook ns met me brainen over hoe een docu in 1 dag jouw business naar een next level kan brengen? Stuur me dan even een mailtje en zet Zarayda, ik wil met je brainen over m’n docu in de onderwerpregel. En dan plan ik een moment voor ons in.

ps:
Check dit ook eens:
Mn online school

Mn digitale leven

Mn online clubhuis

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *