EEN DROOM DIE UITKOMT

Een documentaire in 1 dag. Ik opperde het idee en de kamer werd stil.

Dean Jackson zn ogen lichtten op. A Documentary In A Day. Hij zei elke lettergreep langzaam, alsof hij het woord voor woord even moest proeven.

‘Thats amazing!’ Dean glunderde toen hij me aankeek.
‘Een frustrerend goed idee’ viel topondernemer Eelco de Boer hem bij.
‘Ik wil dat!’ zei een van de andere ondernemer uit de groep.

Ik grijnsde van oor tot oor. Mijn onderbuik klopt. Dit is em. Dit is de next level, de evolutie van mn business. Ik ga een documentaire met je maken in 1 dag.

Vorige week 3 dagen lang te gast bij marketing buddha Dean Jackson. Eens per jaar komt hij naar Nederland om 15 ondernemers te coachen naar hun next level. En ik was er weer bij.

Het idee voor Documentary In A Day ontstond door zijn vraag:

Wat als je klanten met 1 simpele druk op de knop een droomresultaat bij je konden kopen? Als je zo gemakkelijk voor ze maakt dat jij al het werk doet en zij genieten van het resultaat?

Mn kop begon te tollen en mn raashoofd draaide overuren. En toen viel het idee ineens binnen:

Documentary in A Day.

Een knaller van een docu die we maken in 1 dag en waarin jij jouw eerstvolgende launch, project of business geweldig neerzet.

INTAKE: We beginnen met een intake. Ontdekken wat je wil gaan neerzetten met je docu. Bepalen je strategie voor je zichtbaarheid. Maken een stappenplan. Helder en precies. Je weet wat je moet doen, waar je zichtbaar moet worden, hoe je gaat promoten.

INTERVIEW: Ik interview je en haal het kippenvel in je verhaal naar boven. Help je de verhalen te vertellen die je klanten van je willen horen. Ik doe de research en stel je de juiste vragen. Het enige wat jij doet is gewoon vertellen.

IN 1 DAG: Mijn vaste cameram gaat een dag met je op pad. Schiet prachtige filmische videobeelden voor je docu. Hij zorgt voor de mooie beelden terwijl jij gewoon doet wat je doet. Jij denkt nergens over na, hij zorgt dat het prachtig in beeld komt.

MONTAGE: Het team duikt de studio in en maakt een pracht van een docu. De audio van ons interview en de beelden van de opnamedag. Het resultaat is een epische film van filmkwaliteit met jou en je business in de hoofdrol. Een perfect geschoten video met precies het juiste verhaal. In 1 dag gemaakt en een paar dagen daarna kant en klaar aan je aangeleverd.

DROOMRESULTAAT: Een paar dagen later heb je alles in handen. Een amazing documentaire van topkwaliteit. Een persoonlijke strategie van hoe je de docu en het project lanceert. Het enige wat jij hoefde te doen is jezelf zijn. Wij doen al het andere voor je.

Okay, hoe amazing is dit!

Zie je het al voor je? Je eigen documentaire + promotie lanceerplan, all done for you.

Dit is em, hoor. De gamechanger.

Wil je ook samen met mij een documentaire maken? Mail me dan even terug en zet in de onderwerp regel: DOCU IN 1 DAG, PLEASE! en vertel me kort wat over je business en wat je wil gaan lanceren.

Mail even naar team@zarayda.nl, dan neem ik even contact met je op en dan kijken we wat we kunnen doen samen.

XZarayda

ps: Zelfstandig aan de slag met video? Check hier de gratis training die ik voor je heb gemaakt

pps: Ik was laatst te gast bij een van de bekendste stemmen van de radio om te praten over hoe ik 5 jaar geleden mijn business begon en welke obstakels ik tegenkwam in dat eerste jaar. Mooi gesprek geworden! Check et hier!

ppps: kijk je al naar Zarayda’s Zichtbaarheid Show? M’n dagelijkse talkshow op INSTAGRAM. Juli staat in het teken van The Summer Of Simple. Elke dag een hele simpele tip om je zichtbaarheid en het ondernemen makkelijker en leuker te maken. De laatste aflevering staat hier online

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *