MOMPRENEURS MET MILJOENEN-STRATEGIEëN

Daar zaten we. Allebei met de babies op schoot, te praten over een miljoenenstrategie voor onze business.

‘Dit is hoe het moderne ondernemerschap eruit ziet,’ zei Kimra.

‘Geen krampachtige scheidslijn tussen je business en leven. Geen maskers van perfectie. Gewoon 2 powerbabes die tussen de spugende babies door strategiesessies doen over hun grootste plannen.’

Ik voelde me heerlijk.

Kimra Luna is Amerikaanse business superster. Een alleenstaande moeder van 3 jonge kids. En een paar jaar geleden zat ze nog in de bijstand maar dankzij haar creativiteit en het internet werd ze in een paar korte jaren miljonair.

Kimra coacht me naar het volgende level.

De ongelofelijke strategieën en gouden ideeën die ik van Kimra leer, geef ik op mijn beurt weer door aan de ondernemers die ik coach in VideoBusinessSchool.

Maar ik vind het ook leuk om ook wat van dat goud met de rest van mn volgers te delen. Want ik heb met mijn alles wat ik doe 1 groot doel.

Ik wil een revolutie ontketenen in de manier waarop we werken en leven. Ik wil dat we veeeeel meer onszelf kunnen zijn. Geen opsmuk. Wel vette strategieën, mega-creativiteit en heel veel financiële vrijheid. Dat hoeft voor jou geen miljoen euro te zijn. Maar het mag wel zo VOELEN.

In mijn vlog deze week laat ik je zien hoe Kimra mij coacht, terwijl de babies er vrolijk kwijlend bij zijn.
Klik op de video hieronder

Wat houd je tegen om groot te denken en groot te doen als het aankomt op jouw dromen? En wat of wie heb je nodig om door te breken naar die next level?

Vertel het me in de comments onder de video op Youtube (en abonneer je meteen ook even op mn Youtubekanaal want daar staan vette dingen te gebeuren)

Of je kan ook van je laten horen in de comments onder deze blog!

xZarayda

ps: Deze week op Instagram Stories help ik je een betere public speaker worden en neem ik je mee achter de schermen naar een vette awardshow. Gewoon via je telefoon daarbij zijn? Volg me dan op Instagram en check mn Instagram Stories

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *