MN RIJKE VENT

Ik moest er helemaal niets van hebben.

Kende vrouwen die van alles deden om er eentje aan de haak te slaan. En ik die (als ik eerlijk ben) mn ergernis daarover niet onder stoelen of banken stak.

Een rijke vent die het geld voor je verdient.

Tijdens mn zwangerschapsverlof, terwijl ik rustig op de bank zat met pasgeboren baby, realiseerde ik het me ineens.

Ik ben mn eigen rijke vent. Dankzij mn bedrijf heb ik de afgelopen maanden van mn zwangerschapsverlof heel goed verdiend. Zonder dat ik de deur uit moest of echt moest werken.

Om heel eerlijk te zijn, was ik er emotioneel onder (hormonen anyone..).
En vooral heel dankbaar. In de maand dat mn dochter geboren werd en ik met 1000% met mn aandacht bij dat wonder zat, draaide mn business gewoon door.

En toen ik vanaf mn roze wolk afdaalde om te kijken hoe het er eigenlijk voorstond, zag ik dat dit de verdiensten waren van die maand

Ik ben mn eigen rijke vent. Of beter gezegd, mn business is mn rijke vent. En er zijn bijna geen woorden om te omschrijven wat een vrij gevoel me dat geeft.

Ik ga het wel doen. Omschrijven welke keuzes ik maakte en welke stappen ik heb gezet om op dit fijne punt te kunnen belanden. Een business die voor mij werkt. Een business die voor mij zorgt. Zodat ik vanuit die rust weer heel veel mensen kan helpen met die van hun.

Ik gooi de lijnen volledig open. En jij kan me alles vragen wat je wil. Ik geef overal antwoord op en geef je een kijkje achter de schermen in hoe ik het geregeld heb.

Doe ik tijdens een online brainstorm waarin je me t hemd van het lijf vraagt. Zodat je bij mij kan afkijken en je eigen rijke vent wordt.

De online brainstormsessies zijn:

VANAVOND (ma 11 dec) om 20:00 MELD JE HIER GRATIS AAN

Woensdag 13 dec om 11:00 MELD JE HIER GRATIS AAN

Donderdag 14 dec om 10:00 MELD JE HIER GRATIS AAN

Kies het moment dat jou het beste uitkomt.

En weet dat ik aan het einde van de brainstorm je een kans aanbiedt om je persoonlijk verder te helpen me je business(ideeën).

Of je nu mijn hulp wil of gewoon lekker wil afkijken, het maakt niet uit. De sessies worden MEGA waardevol en je komt er met een bak vol nieuwe kennis, energie en vooral veel vertrouwen in wat er allemaal mogelijk is, uit.

De sessies worden NIET opgenomen en nagestuurd. Dus zorg dat je live erbij bent:

VANAVOND (ma 11 dec) om 20:00 MELD JE HIER GRATIS AAN

Woensdag 13 dec om 11:00 MELD JE HIER GRATIS AAN

Donderdag 14 dec om 10:00 MELD JE HIER GRATIS AAN

Tot snel,

xZarayda

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *