ZE IS ER, HOOR!! M’N HART ONTPLOFT VAN LIEFDE!

Alle cliches zijn waar.

Een paar dagen geleden ben ik moeder geworden van het allerliefste, allermooiste en stoerste meisje ooit.

Mn dochter Eleia ligt tevreden op mn borst te snurken terwijl ik je deze mail schrijf.

Ik zit hier in mn eigen coconnetje te genieten van dit grootse nieuwe avontuur. Mn wereldje is momenteel even heel klein en helemaal gericht op mn kleine.

Tegelijkertijd is er instantly heel veel veranderd in hoe ik naar de wereld om me heen kijk.

De kleinste dingen ontroeren me tot tranens toe.

Het nieuws (en alle tragedie) komt 10x zo hard binnen.

En ik voel een nieuw soort drive. Een soort kracht en de diepe behoefte om nog veel meer een verschil te maken. Om goeds te doen en te doen wat ik kan om de wereld een fijnere, mooiere plek te maken met kansen voor iedereen.

Dit gevoel komt niet vanuit prestatiedrang (waar ik weleens last van kan hebben) maar vanuit mildheid en rust. En vanuit een zeker weten dat ik het ga neerzetten.

Ik voel me kwetsbaar en krachtig tegelijk. Oerkracht, moederliefde en ondernemerschap. Mn enthousiasme en creativiteit zo inzetten dat er kansen en mogelijkheden ontstaan voor jou. En jij op jouw beurt weer mensen gaat helpen met datgene waar jij zo in gelooft.

Wow.

In deze tijd van stilstaan, genieten van de babycocon en alles met nieuwe ogen bekijken, wil ik 4 verschilmakers met je delen die mij heel erg helpen:

Dit boek van de geweldige schrijver Latham Thomas was de rode draad tijdens mn zwangerschap. Heeft me de inzichten, tools en ideeen gegeven die me voorbereid hebben. Resultaat: mn bevalling die meer dan 30 uur(!!) duurde, was een heftig, intense maar heel bijzondere en mooie ervaring. Als je kids wil of nu zwanger bent, is dit een mega aanrader!

Latham heeft sinds vorige week ook een nieuw boek uitgebracht. Dit boek is voor creatieve ondernemende mensen die klaar zijn om vanuit rust en selfcare in de next level te stappen. Ik lees em nu. Check em hier

Wist je dat Oprah ook een podcast heeft? Ik luister em terwijl ik knuffel met mn dochter. Prachtige gesprekken, vol met aha-momenten en inzichten. Check de podcast hier

Dit weekend keek ik deze docu van misschien wel de meest succesvolle ondernemer van Amerika en het verhaal achter waarom hij bijna al zijn geld weggeeft aan mensen die het beter kunnen gebruiken dan hij. Superinspiratie! Check de docu hier

Welke verschilmaker die jou helpt, wil jij met mij delen? Deel het in een reactie hieronder!
Ik spreek je snel!

Zarayda

ps: Ik ben genomineerd voor een VIVA400 award in de categorie Zakenwonders. Nice!! Ik zou het supertof vinden als je voor me wil stemmen. Kan hier

pps: Ik stond samen met mijn business bestie en mentor Nicole Offenberg in de Viva. Is echt zo mooi geworden! Wil je inspiratie in hoe je een geweldige mentor aantrekt in je business en leven? Lees het artikel dan hier

ppps: Ik werd voor de Intermediair, geïnterviewd voor hun Hoogvliegers rubriek over mijn ‘immigrantenopvoeding’ en waarom dit de basis is voor mijn ondernemerssucces. Ik vertel niet vaak over dit gedeelte van mn jeugd. Tof om dat nu eens het podium te geven! Met toffe tips over hoe jij ‘ de immigrant in jezelf’ vindt en gaat doen waar je van droomt. Lees em hier

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *