HOLY F, DIT ZAG IK NIET AANKOMEN!

Vorige week kreeg ik een enorm inzicht op het #SpiritBusinessEvent waar ik was.

Soms raken dingen je onverwachts zo diep. En ik durf dit meestal niet zo rauw te laten zien op video. Maar f* it. Ik poste de video op Facebook.

De reacties overdonderden me. Zoveel en zo mooi.

2 dingen die ik leerde van gewoon dit posten:

1. Teveel overdenken wat je post maakt dat je jezelf censureert. Afzwakt. Te glad polijst. Vaak zit de kracht van wat we delen juist in het niet-perfecte rafelrandje

2. Wanneer je op je eerlijkst bent, raak je mensen. We zijn altijd zo bezig met presteren (herkenbaar anyone?!). Terwijl we gewoon mogen zijn. En dat mogen laten zien.

Check de video hieronder en laat weten wat je vindt. Vertel het me in de comments.

Join Zarayda's inner circle!

4 comments


 1. Zarayda

  Dankjewel Josephine en wat je zegt over de generaties is zo waar! Thanx voor de lieve woorden.
  Zarayda

 2. Johanna

  Ik zag je filmpje, maar las nu ook net jouw mail erbij. Je zegt: Wanneer je eerlijk bent raak je mensen…. ik heb dat zo ervaren tijdens SBE. Ik ging staan bij Gabby, deed mijn verhaal en de zaal reageerde zo intens met roepen en zelfs staan. Het raakte me zo diep, juist omdat ik vaak denk dat ik niet genoeg doe omdat ik door gezondheids-issues niet alles kan wat ik zou willen. Zijn is dus idd al voldoende! Dank je voor het delen!

  • Zarayda

   Johanna, ik weet nog dat je ging staan en je verhaal deelde en dat je een staande ovatie kreeg. Kippenvel moment! Zo mooi. Dankjewel voor je reactie hier op de blog en blijf shinen! Je hebt ons zoveel te geven. Zarayda

 3. Josephine

  Jawel, alles wat echt is, is mooi om te delen..en alle levens zitten bomvol lessen voor iedereen, het is niet voor niets dat je kunt stellen dat iedere volgende generatie de kans krijgt om het beter te doen đŸ™‚ Dankjewel Zarayda en alle goeds voor je zwangerschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *