TOEN IK DEZE VIDEO VAN MEZELF ZAG, DACHT IK.. OH MIJN GOD!

Ik zag het en had 2 gedachten dwars door mekaar heen.

Gedachte 1: ik hou ervan dat ik zo mezelf ben in mijn vlog

Gedachte 2: Ik vind het soms doodeng dat ik zo mezelf ben in mijn vlog.

Niet lang geleden gaf ik een talk op het LindaFestival. Linda de Mol zelf in de house, achter de schermen kwam ik mensen als Arie Boomsma, Humberto Tan en schrijver Saskia Noort tegen.

En ik ging iets vertellen op het podium waar ik me heel lang voor geschaamd heb, toen ik als presentatrice bij BNN werkte.

Ik had nog niet eerder dit verhaal zo verteld, aan een live zaal vol met mensen.
En ik was super nerveus.

Toch gedaan. In de vlog neem ik je mee achter de schermen en vertel ik je waarom ik toch dat verhaal vertelde. Bekijk de vlog hieronder.

De les die ik aan grootdromers en ondernemers leer, is een les waar ik elke dag zelf weer op getest wordt:

Fuck de perfectie. Let’s get real instead.

Durf ongegeneerd jezelf te zijn, juist op plekken waar je liever je ‘Facebook masker van moeiteloos succes’ wil ophouden.

Ik geloof erin dat het De Enige Manier is om een business en een leven te creëren waarin je echt succesvol, gelukkig en vervuld bent.

Makkelijk is het niet altijd. Momenteel vind ik het best moeilijk. Maar de schone schijn ophouden is drijfzand waar je steeds dieper in wegzakt.

Hoe zie jij dat?

En wat is een deel van je leven (prive, vanuit je creativiteit of in je business) waarin jij het perfecte plaatje wat meer mag loslaten en waar je echter en eerlijker mag worden?

Zodat je vanuit die echtheid veel meer mensen kan raken en kan inspireren om zelf ook los te komen van de schaamte die we allemaal voelen als we meer van onszelf willen laten zien?

Vertel het me in de comments!
Leuk om van je te horen!

Join Zarayda's inner circle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *