IK LOOG HIEROVER. NET ALS DE MEESTE ONDERNEMERS

Ik was al een paar dagen met een reteslecht humeur opgestaan en onderzocht waar dat door kwam.

Het had te maken met mijn wereld. Mijn 2 werelden. Enerzijds de televisiewereld en anderzijds de online ondernemerswereld. De kern van mijn irritatie? Ik betrapte me erop dat ik het allemaal zo saai en oppervlakkig geworden vond.

Nieuwsbrieven en die allemaal op elkaar lijken
Coaches die bergen goud en succes beloven
Quick fix oplossingen voor uitdagingen die niet over 1 nacht ijs gaan

Herken je dat? Dat je soms met een diepe zucht naar je smartphone schermpje, je desktop of je televisie kijkt en denkt: gaaaaaaaaaan we weer…

Maar omdat het te makkelijk (en bovendien lui) is om de buitenwereld aan te wijzen als schuldige voor je problemen, keerde ik naar binnen en stelde ik mezelf de million dollar question:

‘Wat draag ik zelf bij aan dit schreeuwerige landschap van ideale plaatjes, quick fix solutions en makkelijke goudbergen?’ En wat kan ik doen om hier los van te komen?

Het antwoord? Nog veel eerlijker worden
Bloedjeeerlijk. Onzakelijk eerlijk. Pijnlijk eerlijk zelfs.

Ontmoet Paulien Timmer. Relatiedeskundige en schrijfster van het boek Lang & Gelukkig. Een van de geweldige ondernemers die meedoet aan mijn VideoBusinessSchool online academie. Haar doel: met video haar bedrijf laten groeien.

Dit is de glanszijde van Paulien’s ervaring met mijn online video academie.
Sinds VideoBusinessSchool:

  • – maakte Paulien een online programma waarmee ze nieuwe klanten trok en meer financiële vrijheid creëert

 

  • – is ze gevraagd als expert in de media (bij Tijd Voor Max op NPO1)

 

  • – vlogde ze voor

Libelle.nl

  over haar boek en de liefde

Prachtig succesverhaal. Allemaal waar en Paulien gaat als een trein. Er komt weer nieuw boek aan en een nieuw online programma. Ze is niet te stoppen.

Normaal stopt het verhaal hier. Maar wat gebeurt er als ik nog eerlijker met je word en je laat zien dat Paulien voorafgaand aan dat succes een totale meltdown kreeg dankzij VideoBusinessSchool.

Tijdens het VideoBusinessSchool Live Event sprak ik Paulien openhartig over:

  • – hoe VideoBusinessSchool lesmodule 2 ervoor zorgde dat ze kortsluiting kreeg

 

  • – dat Paulien als gevolg daarvan uit de kast moest komen

 

  – de nieuwe weg die Paulien inslaat als ondernemer en schrijver

Eerlijker dan dit, wordt het niet.

Klik hieronder op de afbeelding om het gesprek met Paulien te zien

Echt succes gaat niet over 1 nacht ijs. Pauliens verhaal is daar een prachtig voorbeeld van.

Nu mijn vraag aan jou: Is het fijn of juist minder fijn voor jou om de naakte waarheid op deze manier gepresenteerd te krijgen?

Vertel het me hieronder in een reactie. Ik lees alle reacties die binnen komen.

Join Zarayda's inner circle!

1 comment


 1. Suzanne

  Zarayda, Zarayda, Zarayda. ….
  Ik schrijf het precies op zoals ik het denk. Hihi.
  Wat een verademing dat ik een Lisa Nichols van Nederlandse bodem heb ontdekt. Dit geeft me moed! Heel veel moed! Dat iemand dit durft in “Neerlands nuchtere landschap ”

  Ik ben een alleenstaande moeder van 3 kinderen en heb net een week geleden met mijn laatste rode cent de eerste maand van mijn droompand bekostigd. Nog nooit eerder heb ik het durven doen maar ik wist dat als ik het nu niet doe, ik het noooit meer zal doen.
  “Wat gebeurd er mama als het allemaal niet goed gaat?” vroeg mijn zoon van 14… ” Dan kan ik altijd zeggen dat ik het geprobeerd heb liefie” antwoorde ik. Ik doe het ook voor jullie. Daarom zal mama haar uiterste best doen. Hij knikte en vroeg niet door. Wel ging hij als een malle aan de slag om me te helpen met het schoonmaken van het pand.

  2012 had ik mijn meltdown.
  Zwanger, depressief, zelfmoordgedachten financieel aan de grond, mijn bedrijfsactiviteiten moeten stoppen, mijn droom op moeten geven dus. 2013 bevallen van een dochter die geboren is met een open ruggetje. 2014, gescheiden, nog meer uren werken om de boel draaiende te houden.
  2016, een plan gemaakt en vanaf toen omhoog aan het krabbelen.
  Ik zal je zeker blijven volgen.
  Wat ben je in de video’s veel leuker dan op de foto’s van het nieuws. 😉

  Moedige groeten,
  Suzanne Sambo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *