OKE, DE HEADLINE IS PRETTY IN YOUR FACE

Hij is er! M’n grote VIVA interview. En de headline is pretty in your face. Om het je eerlijk te vertellen, vind ik het best spannend om steeds transparanter te worden over m’n business. Maar ik doe het wel. We leven in een tijd met zoveel mogelijkheden voor creatieve ondernemers en ik wil dat nog veel meer mensen hun eigen pad daarin gaan bewandelen. Het kan! Voor jezelf beginnen, doen wat je het allerleukste vind en daar goed van leven. Dankzij het internet kan er meer dan ooit!

Met journalist Jessica van Zanten sprak ik daarover.

Ik vertelde haar over de gratis Business BN’er Challenge die ik vanaf 5 september voor ondernemers organiseer en mijn droom dat 10.000 ondernemers zich daarvoor inschrijven. Heb je dat nog niet gedaan? Doe dat gratis via deze link:  http://thewhygirl.com/businessbner

Ik vertelde haar over mijn nieuwe boek dat in september in de winkels ligt.

En over de online televisiezender die we in 2017 lanceren. Een ‘Netflix voor de creatieve ondernemer’.

Het hele VIVA artikel lees je nu op Blendle  Leuk om van je te horen wat je ervan vindt!

otherAppsImage

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *