10.000 ONDERNEMERSVERHALEN OM DE MEDIA TE INSPIREREN. PAK JE PODIUM!

Doe gratis mee aan de Business BN’er Challenge op 5 september!

Er is ook altijd een moment dat ik mezelf even wel kan schieten.
Altijd wanneer ik mezelf een groot doel stel, kan ik er eerst even niet van slapen. Denk ik: in wat voor lastige positie heb ik mezelf nu weer gebracht?!

Maar meteen daarna neemt het enthousiasme het over. En stel ik mezelf die belangrijke vraag: wat voor soort ondernemer moet ik worden om dit neer te gaan zetten? En dan komt de creativiteit op gang.

In september wil ik 10.000 creatieven, zzp’ers en ondernemers helpen zichzelf zichtbaar te maken in de media. Waarom? Om met die 10.000 verhalen het medialandschap een beetje mooier en vooral een stuk positiever te maken.

We hebben 1.000.000 zzp’ers in NL en als je de krant openslaat en de verhalen leest denk je: ‘zzp’er, freelancer of ondernemer zijn is een soort ziekte die je oploopt.’

Terwijl ik juist om me heen zie en zelf ervaar dat je eigen creativiteit en hart volgen in business een superkans is die je kan grijpen. Om mooi werk te doen. Mensen te helpen en te inspireren. Om heel goed te verdienen en de baas te zijn over je tijd. Impact en een verschil maken, maar precies op de manier die bij je past.

Stadstaboes

Misschien ken jij zo’n freelancer of ondernemer. Ben je zo’n ondernemer. Of droom je ervan om zo’n ondernemer te zijn.

De kans die ik voor je heb om je zichtbaar(der) te maken in de media gaat er totaal niet over dat je de nieuwe Gordon wordt. Of zomaar een of andere bekende kop. Daar gaat het niet over.

Het gaat om het lef om je creativiteit en je bedrijf in de spotlight te zetten. Om je werk een groter podium te geven. Bekend te staan om het werk dat je met zoveel passie en liefde doet. Meer mensen inspireren en helpen. Daar gaat de Business BN’er Challenge over. En op 5 september wil ik je erbij hebben


De Business BN’er Challenge is de gratis, 7 daagse cursus die ik voor je ontwikkelde. De gratis opleiding waar je online met me samenwerkt (je hoeft je huis niet eens uit) en je met 12 minuten per dag al enorme impact gaat maken. En waar je onderdeel wordt van een groter avontuur. Of je nu droomt van een eigen business, net begonnen bent of al een paar jaar freelancet of onderneemt, doe mee!

NIENKE SPANAUF

Want de challenge is pas het begin. Vanuit dat gezamenlijke avontuur zet ik een heel tof netwerk op waar twee grote liefdes van me samenkomen. Media & ondernemerschap. Dit is het plan: Mediakanalen linken aan de meest inspirerende ondernemersverhalen en andersom. Denk: het draaiende stoelen-gevoel bij theVoice. Je podium pakken en mogelijkheden om samen te werken met mensen die nu nog heel ver weg lijken. Misschien vind je het heel spannend en is dit buiten je comfort zone. Voelt het wat onwennig en een pietsje ongemakkelijk. Of sta je juist dansend deze mail te lezen met de gedachte: dit is waar ik op zat te wachten! Wat het ook losmaakt, ik wil je uitnodigen om het avontuur met me aan te gaan. Dit is het ding: jij hebt niets te verliezen en van alles te ontdekken. Jij haalt uit dit proces wat je nodig hebt.

Anke Verbruggen

We zitten nog lang niet op die 10.000 ondernemers. Ik wil je erbij hebben. Jouw mooie werk een podium geven. Je onderdeel van deze love movement maken. De droom: Media als een force of good. Media als bron van kracht. Waarom is goed nieuws geen nieuws? Juist in deze tijden hebben we die andere kant nodig.Jouw verhaal doet ertoe. Samen kunnen we een prachtig verschil gaan maken! Als je hart nu een sprongetje maakt (hoe spannend ook) zet dan vandaag die eerste stap. Meld je aan via deze link als je dat nog niet gedaan hebt http://businessbner.nl .We beginnen op 5 september!

xZarayda

ps: als je je al aanmeldde: heerlijk dat je erbij bent! Het wordt crazy awesome avontuur

pps: als je iemand in je netwerk hebt die hier veel aan kan hebben, schroom dan niet en stuur deze blog door. Hoe meer mensen de kans grijpen, hoe mooier!

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *