VOOR NET5 REISDE IK IN 10 DAGEN DE HALVE WERELD OVER. OP 1 MEI OM 20:30 OP TELEVISIE!

Vanaf het moment dat ik benaderd werd voor dit nieuwe televisieprogramma wist ik, holy smoke dit moet ik doen!

Het Six Degrees Of Separation-principe gaat erover dat we in een wereld leven waar we zo verbonden zijn met elkaar dat het idee is dat je overal te wereld gedropt kan worden en binnen 6 sleutelontmoetingen iemand van invloed (Barack Obama) of gewoon ordinaire fame (Kim Kardashian) zou kunnen ontmoeten.

Of ik het experiment aan wilde gaan? Hell yes natuurlijk!

Met de gekste reisgenoot die je je kunt voorstellen, ging ik op pad. 10 dagen lang op avontuur met rockchick Elle Bandita aka Ryanne van Dorst gingen we De Wereld Rond in 6 Stappen. En op zondag 1 mei om 20:30 is ons avontuur te zien op Net5. Ga je kijken?

Klik op de foto voor de crazy trailer voor alvast een voorproefje van wat je te wachten staat!
Ik heb superveel toffe avonturen beleefd tijdens de opnames van dit programma. En ook heel veel geleerd.

Zarayda & Ryanne
En omdat het mijn missie is om jou te inspireren en ondersteunen om jezelf en je mooie werk zichtbaar(der) te maken, ben ik altijd bezig om de kennis en ervaring die ik opdoe, in te zetten om jou te verrijken.

Daarom ga ik de komende dagen los op Periscope (mijn favo social media platform) om je te helpen om zelf gezien en gehoord te worden in de media. Want als creatieve ondernemer daag ik je uit om jezelf en je mooie werk zichtbaar(der) te maken!

De komende dagen heb ik het op Periscope onder andere over:

  • Het ritueel was waardoor ik tijdens de opnames van De Wereld Rond In 6 Stappen een 10x betere presentatrice kon zijn (en wat jij daar aan hebt in jouw werk)
  • Waarom jij als creatieve ondernemer de mind-set van een televisiemaker moet ontwikkelen om je bedrijf te laten groeien  (en hoe je dat in 3 stappen doet)
  • Hoe ik zonder relevante werkervaring, zonder kruiwagen en zonder netwerk een baan voor mezelf in de televisiewereld creëerde (en jij hetzelfde kan doen in elke creatieve branche waar jij van droomt)

Even over Periscope. Met Periscope kan je gratis live uitzenden vanaf je telefoon.

Ik maak elke dag gratis een korte uitzending met tips en tools over creativiteit en ondernemen. En het allerleukste is dat Periscope interactief is. We kunnen dus lekker met elkaar in gesprek.

Download de gratis app Periscope hier en volg mij op Periscope zodat je een melding krijgt wanneer ik live uitzend en je we met elkaar in gesprek kunnen via jouw telefoon Klik hier om me te volgen

Ik hoop je live in mijn uitzendingen te zien. Behalve de tips en tools komt er veel leuks aan waar ik gratis kaarten voor weg mag geven. Zorg dat je erbij bent!

Zie je snel op Periscope en anders op zondag 1 mei om 20:30 op Net5. Ryanne en ik doen je de groeten 🙂

ps: Op https://katch.me/zaraydaatje kijk je leukste afleveringen van mijn dagelijkse Periscope show terug. Over bijvoorbeeld: Meer gaan verdienen met je creatieve business? Wees bereid om dit te doen
Of: Die ene belangrijke vraag die je hele to-do list overbodig maakt. (dit verandert mn hele manier van werken)

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *