ZE MAAKTEN EEN DOCU VAN ME EN IK DURFDE NIET OP PLAY TE KLIKKEN

Toen ik het filmpje kreeg dat ik je verderop laat zien, durfde ik in eerste instantie niet op play te klikken.

Dat heb ik altijd. Wanneer ik bloed-eerlijk word en mezelf ongegeneerd laat zien, vind ik het altijd megaspannend om dat terug te zien.

Toch kies ik er steeds weer voor. Om niet de light versie (zoals business buddy Nicole Offenberg het noemt) van mezelf te zijn. Maar om juist heel eerlijk te worden en de verhalen te vertellen waarvan ik voel dat ze verteld moeten worden. Hoe eng dat ook voelt.

Pluk Media Producties maakte een mini-documentaire over me. Een mooie korte film waarin ik vertel hoe het verhaal waar ik me het meeste voor schaam eigenlijk de drijfveer werd voor alles wat ik doe met theWhyGirl en VideoBusinessSchool.

Klik hieronder om de mini docu (13 min) te bekijken.

De gekke paradox is dit: sinds ik veel meer mezelf durf te laten zien, zit er een grotere moeiteloosheid in mijn werk. Voel ik me veel zelfverzekerder. Kan ik veel meer voor mensen betekenen en trek ik veel makkelijker de mensen aan met wie ik graag wil werken.

Door helemaal mezelf te zijn, is het makkelijker dan ooit om een echt verschil te maken en geld te verdienen met wat ik het allerliefste doe.

Nog gekker is dit: ik ben als beginnend ondernemer veel succesvoller dan ik was toen ik in loondienst bij de televisie werkte. Zowel in mijn hart als in mijn portemonnee.

Hoe dat komt? Er is meer passie, focus en vervulling in mijn leven. Ik stel mezelf elke dag dezelfde belangrijke vraag: Hoe kan ik vandaag van waarde zijn voor mijn community? Voor mijn fans, volgers, kijkers en klanten?

Durf jij achter je creativiteit en bedrijf vandaan te komen? Jezelf echt te laten zien? Weet jij wat jou typisch jou maakt en jou dus onderscheidt van de rest? En durf je dat een podium te geven?

Maandag 28 maart geef ik om 20:00 een gratis webinar over deze belangrijke vragen die elke creatieve grootdromer zich moet stellen.

Ik heb 8 stappen voor je waarmee je meteen aan de slag kan om jezelf, datgene waar je in gelooft en je mooie werk zichtbaar(der) te maken.

Ben jij erbij maandag 28 maart om 20:00! Hier schrijf je je gratis in

xZarayda

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *