GRATIS MEDIA-LES VOOR CREATIEVE GROOTDROMERS

Wanneer ik tegen creatieve ondernemers vertel dat ‘ontdekt worden’ eerder een keuze is dan iets wat je overkomt, kijken ze me soms gek aan.

Maar ik weet uit eigen ervaring hoeveel invloed we op onze impact en zichtbaarheid in zowel de online als traditionele media.

Op woensdag 4 november lanceer ik de gratis 7-daagse Business BN’er Challenge waar ik creatieve ondernemers een week lang gratis leer hoe ze hun bedrijf als superster in de media positioneren.

Mijn doel is: Om creatieve grootdromers, zzp’ers en ondernemers te helpen om hun bereik en zichtbaarheid in de media radicaal te vergroten. En ze te behoeden voor de grootste fouten die 90% van de ondernemers maakt wanneer ze de media benaderen.

Waarom ik creatieve ondernemers een week lang gratis wil helpen?
Omdat ik kansen zie in het huidige media landschap die andere ondernemers over het hoofd zien.

Ik zie zoveel geweldige creatieve grootdromers en ondernemers soms hopeloos de mist ingaan met het contact leggen met de media.

En dan baal ik. Want ik weet dat deze creatieve ondernemers ontzettend veel te bieden hebben en echt een verschil kunnen maken.

Met meer dan 10 jaar voor- en achter de schermen ervaring in de media, kan ik deze ondernemers helpen.

Als 22-jarig guppie begon ik mijn eigen media carriere achter de schermen bij MTV Networks. Daarna was ik o.a presentatrice en programmamaker bij BNN, Radio 1, FunX en werkte ik als journalist en columnist voor o.a Nieuwe Revu, Viva & NRC Next

Inmiddels ben ik alweer een paar jaar online ondernemer. Met alles wat ik in die 10 jaar heb geleerd, heb ik mijn online onderneming in een hele korte tijd heel sterk neer kunnen zetten.
Zo maakte o.a Viva een coverstory over mijn theWhyGirl.com platform, werd ik door o.a Volkskrant Magazine, Grazia en Libelle geïnterviewd over online ondernemen, was ik te gast bij RTL’s Koffietijd over ons theWhyGirl evenement en ben ik een vast panellid van het BNR Nieuwsradio Ondernemerspanel.

evernote

Als moderne internet mediamaker is je succes afhankelijk van wat je kunt geven. Mijn online business filosofie is om 90% van al mijn kennis, en mijn netwerk gratisweg te geven.

En met de overige 10% kennis en content bouwden wij binnen een jaar een winstgevend bedrijf op. Ik wist niet dat het kon tot het ons overkwam.

Vanaf woensdag 4 november kunnen zelfstandig ondernemers 7 dagen lang, helemaal gratis en zonder risico experimenteren met hun media-impact onder leiding van mij.

Zie je dit bericht na 4 november? Geen man overboord! Inschrijven voor de Business BN’er Challenge kan nog steeds. Dat doe je op businessbner.nl

xZarayda

Business BN'er header 01 kopie

 

 

ps: Ik sta deze week met een mooi interview over online ondernemen in de Flair. Sooo nice. Supertof om wat meer te mogen vertellen over die crazy optelsom die m’n wereld op zn kop zette. Online + media + ondernemen = crazy adventure

Processed with Moldiv
Processed with Moldiv

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *