MIJN ONTMOETING MET HELDIN MARIE FORLEO!

Ik stond te beven als een riet toen ik oog in oog met haar kwam. Deze vrouw die ik nog nooit in levende lijve had ontmoet, had een enorm verschil gemaakt in mijn business en leven.

Eerst door haar gratis wekelijkse online videoshow. Vervolgens zag ik haar overal. Zowel in online & offline media. Toen was er B-school. Marie’s jaarlijkse online opleiding voor creatieve ondernemers die een groot verschil willen maken online. Ik voelde in mijn hart dat het voor mij de juiste stap was en deed de investering. Die keuze veranderde mijn business en mijn leven.

Fast foward 2 jaar later. Een paar weken geleden lees ik dat er een mogelijkheid is om Marie te ontmoeten in New York. Ik aarzel geen moment en boek kaartjes. Daarna de vliegticket en een tof appartementje via AirBnb. Ik ga naar New York!

Wanneer ik oog in oog met haar sta, tril ik als een tienermeisje bij een NSync concert. Ik voel tranen in mijn ogen opwellen. Hoe kan ik deze vrouw, die ik nooit eerder live ontmoette, vertellen wat de impact is die ze op mijn leven heeft gehad.

Hoe leg ik uit dat ik, dankzij haar B-school, binnen een jaar mijn droombedrijf uit de grond zou stampen. Een bedrijf waarmee ik meer zou gaan verdienen dan ik deed toen ik als presentatrice in loondienst werkte. Waarmee ik locatie onafhankelijk zou worden en dus over de hele wereld vanaf mijn laptop mijn ‘kantoortje’ zou kunnen opzetten.

Dat ik, toen mijn lieve vader een jaar geleden mijn de diagnose longkanker kreeg, ik hem in huis kon nemen om voor hem te zorgen. Dat ik overdag voor hem kon zorgen en ’s nachts kon werken aan mijn bedrijf.

Dat toen mijn vader stierf, ik ervoor kon kiezen om extra hulp in mijn bedrijf aan te nemen. Zodat ik mezelf ruimte kon geven om de emotionele rollercoaster waar we doorheen waren gegaan te verwerken.

Dat er een vangnet was. Van vrienden, familie en de geweldige nieuwe beste vriendinnen die ik had ontmoet in de community van Marie’s B-school. Dat ook juist die vrienden me liefdevol geadviseerd hebben over hoe ik mijn bedrijf draaiende moest houden, terwijl mijn leven in duigen viel.

Er zijn bijna geen woorden voor. Al slikkend en stotterend komt er een emotioneel relaas uit waarin ik haar om de drie woorden bedank.

Thank you, for doing what you do, zeg ik. Thank you for being visible, so I could have found you. Thank you for not stopping, always grinding, always doing new things and taking us with you. In a sense you are my family. Thank you.’

Evernote Camera Roll 20151028 141635

 

Dit is wat impact is. Jezelf niet kleiner maken maar ongegeneerd jezelf de ruimte en het podium geven in datgene waar jij het meest van houdt en waar jij een verschil in kan maken. Dat is wat Marie consistent doet. En zonder dat ze het wist, veranderde ze daarmee mijn leven.

Weet je dat jij alles in je hebt om iemands Marie Forleo te zijn?

Om met wat jij te geven hebt een enorm verschil te maken in het leven van iemand die je nog niet ontmoet hebt (en misschien wel helemaal nooit zal ontmoeten)?

Klinkt misschien nu nog als science fiction. Maar ik weet dat het kan. En als je dat avontuur wil onderzoeken, ga ik je ermee helpen!

Marie is ooit op mijn pad gekomen omdat ik haar maar overal bleef zien. Met haar online webshow MarieTV op het internet, op de bank bij Oprah, in bladen als Entrepreneur Magazine, Glamour Magazine en the New York Times.

Marie was overal. Ik kon niet om haar heen. En daarmee gaf ze me de kans om haar te ontdekken. Marie snapt de kracht van zichtbaarheid. Van het creëren van bereik om je missie, je visie en je bedrijf op de kaart te zetten.

Marie snapt de onmiskenbare kracht van de media. En door die integer en krachtig in te zetten, werd zij de Go to Girl van haar branche.

En dat kan jij ook! Met mijn hulp in gratis 7 daagse Business BN’er Challenge

Een mooie uitdaging om je bedrijf (en als je durft jezelf) als superster in de media neer te zetten.

afb-challenge-page-003

 

Durf je het aan om een Business Bn’er te worden? Als die vraag je een beetje ongemakkelijk maakt maar tegelijkertijd stiekem je nieuwsgierigheid prikkelt, kan dit een geweldig avontuur voor je worden!

Want misschien droom je er stiekem van. Om de Go to Girl of de Go To Guy van jouw branche te worden.

Om jouw verhaal en het verhaal van je bedrijf in een mooi tijdschrift te zien. Om uitgenodigd worden op de radio om te vertellen over je werk. Of als spreker gevraagd worden voor geweldige evenementen waar jouw ideale publiek rondloopt.

Als je ervan droomt om je bedrijf en je creativiteit het podium te geven waarvan je in je hart voelt dat het ’t verdient, is mijn gloednieuwe gratis 7 daagse Business BN’er Challenge echt iets voor jou

Het avontuur begint op 4 november tot 10 november.  En in die 7 dagen leer ik je o.a hoe je:

 • hoe je jouw verhaal, jouw missie, jouw visie zo krachtig neerzet dat je de Go to Girl of Go to Guy van je branche wordt
 • je bereik en zichtbaarheid in de media radicaal vergroot
 • op de radar komt bij die ondernemers, smaakmakers en media partijen waar je dolgraag mee samen wil werken
 • Jouw Ideale Publiek de kans geeft om je te zoeken en vindenom met je samen te werken
 • de ongeschreven regels van de media je moet kennen om echte impact te maken
 • De grootste fouten die ondernemers maken wanneer ze de media benaderen, voorkomt.

Business BN’er is een spannende term. Je podium pakken in de media. Voor je bedrijf en voor jezelf. Niet iedereen durft het of gunt het zichzelf.

Maar als je, terwijl je dit leest, in je hart voelt van JA! dit wil ik onderzoeken! Hier wil ik mee experimenteren, gewoon om te kijken wat er gebeurt, ga dan naar http://businessbner.nl/ en schrijf je gratis in voor het avontuur!

En dan hoor je snel weer van mij!

xZarayda

ps: deel de blog met andere creatieve, grootdromers die er klaar voor zijn om een echt verschil te gaan maken en een net even die liefdevolle schop onder de kont kunnen gebruiken daarin

 

Evernote Camera Roll 20151028 141634

Join Zarayda's inner circle!

3 comments


 1. Beatrice

  Prachtig en krachtig, vanuit het hart geschreven. Ook bij mij duikt Maria Forleo overal op. Maar ik heb het lef nog niet gehad haar B-school te doen. Mijn website staat, maar ik ben (nog) totaal onzichtbaar. Maar nu heb ik jou ontdekt! Ik heb me net aangemeld voor je cursus die vanavond start, vreselijk eng, maar kan niet wachten. Ik ben een introvert, heb mijn hele leven andere mensen willen helpen en dat ook gedaan. Ik voel dat het nu mijn beurt is met Puur Parijs, ik hoop bij jou te leren dat ik mag ophouden me te verstoppen! Liefs, Béatrice.

 2. Sibel

  En jij dankjewel. Want ik had nog nooit van haar gehoord, tot ik via via jouw berichtje over haar las. Ik ben fan! En ik ga haar volgen. En jou! Geweldig om te zien hoe jij je droom waarmaakt en anderen inspireert om hetzelfde te doen. X Sibel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *