WAT JEROEN PAUW & JOUW BUSINESS DEZE ZOMER MET ELKAAR TE MAKEN HEBBEN

Ik weet niet hoe jij erin staat maar ik heb enorme zin in de zomer.

Meer nog dan eerdere jaren kijk ik uit naar een heerlijke periode van zon, ontspanning en ‘fiery creation’ zoals ik dat noem.

Fiery creation is voor mij in alle rust, zonder druk maar met veel vuur bezig zijn met creatieve plannen. Grootdromen en gaan doen.

Deze zomer staat er in het teken van. Ik ga in binnen- en buitenland op zoek naar inspiratie voor het najaar van theWhyGirl.

Er staat heel veel tofs op stapel namelijk. Ik lanceer in september een nieuw seizoen WhyGirl talkshow afleveringen met verhalen van ondernemende grootdromer die je gaan inspireren.

Maar ook een geweldige challenge, een nieuwe podcast reeks voor in de zomer en een super kans om samen met je te gaan werken, het komt er allemaal aan.

En ik heb wat reisjes in de planning. Zoals altijd neem ik je mee op avontuur. Via de blog maar ook via Periscope (aka mijn absolute, favoriete nieuwe app waarmee je live kan uitzenden vanaf je telefoon!) en deze WhyGirl updates.

Behalve avontuur staat de zomer voor mij ook voor ontspanning. En ontspanning betekent voor mij soms ook, heerlijk onderuitgezakt op de bank televisie kijken.

James (m’n verloofde) lacht me soms uit, dat ik er zo van kan genieten. ‘Heb je echt niets beters te doen?’ vraagt hij me weleens.

Maar wat hij niet weet, is dat tv kijken, behalve ontspanning voor mij ook business strategie is. Business strategie?! Ik hoor je denken: maar hoe dan?!

Als televisie- en radio maker turned ondernemer laat ik me constant inspireren door de verschillende stylen van storytellen die er langs komen in de verschillende programma’s.

En die manieren van storytelling zet ik in om nog meer impact te maken in mijn leven als ondernemer.

Misschien klinkt dit nog steeds allemaal een beetje Japans voor je. En kan je je niet voorstellen dat zoiets passiefs als televisiekijken, stiekem een hele lucratieve hobby kan worden. Als dat zo is, don’t worry!

Want de WhyGirl BusinessTip van deze week leg ik je stap voor stap uit hoe jij, door je te laten inspireren door dit televisieformat, meer impact (en dus ook inkomen) kan creëren voor je bedrijf.

Nieuwsgierig wat Jeroen Pauw en jouw business met elkaar te maken hebben?

Klik & kijk de nieuwe WhyGirl Business Tip van deze week

Enne..

Deze zomer maken ondernemer Nicole Offenberg en ik een reeks gratis Masterclasses over meer vrijheid en fun creëren in je bedrijf. En of je nu nog een loondienst bent en droomt van een eigen bedrijf, of je draait al wat jaartjes mee, Nicole & ik delen tips, tools en een bloedeerlijk kijkje achter onze eigen business schermen.

Als WhyGirl VIP-member, krijg je die opgestuurd zodra ze er zijn. Een WhyGirl VIP-member worden is helemaal gratis. Plus je maakt ook nog eens kans op allerlei leuke weggeefacties! Nice right?! Laat je naam en emailadres achter en word gratis lid!

 

2015-06-08_2155

Join Zarayda's inner circle!

2 comments


 1. Heleen Schrijvershof

  Top tip! Dit ga ik zeker toepassen bij m’n fotografie workshops. Vaak komen mensen clueless binnen met een dure camera waar ze nog niks mee kunnen en na 3 uur weten ze alles over diafragma’s, sluitertijden en iso waarden.
  Bedankt!

  • theWhyGirl

   Lieve Heleen,
   Super om te horen dat je met de before & after video strategie aan de slag gaat! Keep me posted!
   xZa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *