SUMMERSPECIAL THEWHYGIRL ON THE GO

Hopelijk ben je full on in vakantie modus en geniet je van het goede weer. Lig je lekker op het strand of drink je ergens wijntjes op een terras.

Zelf ben ik druk aan het schrijven aan m’n boek dat in het najaar in de winkels ligt. Maar ik doe het op een zo relaxed mogelijke manier. Met Spaatjes Rood en glaasjes wijn op het terras.

Hier op de blog geven we ons ook over aan een iets relaxter tempo.
Want de zomer is voor de meesten van ons het moment van ontspanning. En stiekem ook een beetje van bezinning.

Om te ontspannen en je op te laden heb ik daarom vanaf deze week tot eind augustus een aantal WhyGirl klassiekers voor je.

En deze eerste week van de special trappen we af met het inspirerende verhaal van actrice Yootha Wong Loi Sing.

Zij greep de kans om haar droom te verwezenlijken met beide handen aan. Het resultaat? Een hoofdrol in de Nederlandse speelfilm Hoe Duur Was De Suiker. Maar het balletje ging pas rollen toen Yootha besloot om haar comfort zone te verlaten.

Yootha geeft je een inzicht waarmee jij het lef kan kweken om eindelijk te gaan doen waar je van droomt

Maar er is meer. Say hello to onze SummerSpecial TheWhyGirl On The Go

Lees hier: de summer proof, inspirerende WhyGirl gesprekken als podcastjes om mee te nemen on the road. Voeg em toe aan je playlist.
Lekker makkelijk voor onderweg op de fiets naar het terras, in de trein of in het vliegtuig of gewoon lekker op het strand.

Mijn vraag aan jou: voor welke droom moet jij uit je comfort zone stappen? Vertel het me hieronder in de comments onder dit filmpje.

En voor nog meer persoonlijke verhalen en inzichten waarmee je alles uit je carrière en je liefdesleven haalt, schrijf je je in voor onze gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief. Daarmee wordt je gratis en voor niets deel van onze WhyGirl fam!

[mc4wp_form]

xZarayda
ps: de foto bij deze post is gemaakt in opdracht van het magazine VIVA, door heldin Husne Asfar

Join Zarayda's inner circle!

4 comments


 1. Deb

  Vond het interview met jou in Viva enorm leuk om te lezen en de foto’s zijn schitterend. Vind je outfit én look prachtig! Leuk om je zo online te ontdekken.

  • theWhyGirl

   Deb,
   Wat heerlijk dat je ons ontdekt hebt! En dankjewel voor het mooie compliment. Ik hoop je hier nog veel vaker te zien. xxZa

 2. Brecht

  Vet mooie foto’s van jou in én op de Viva!!! Tof!

  • theWhyGirl

   Hi Brecht,
   Dankjewel voor je lieve compliment! Fijn om te horen! Foto’s zijn gemaakt door Husne Asfar, een jonge fotograaf die hele mooie reportages maakt.
   xZa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *