DE BELANGRIJKSTE VRAAG DIE JE JEZELF MOET STELLEN OVER JE LIEFDESLEVEN

Hoe het gaat met je liefdesleven? Je relatie? Mwah..

Niet slecht. Kan beter. Maar het kan niet altijd spetterende regenbogen en vuurwerk zijn. Toch?

Ooit was dat het antwoord dat presentatrice Kim Kötter gaf wanneer ze werd gevraagd naar haar relatie. Herkenbaar. Ook ik had jaren geleden zo’n relatie. Zo’n ‘mwah, het gaat medium’ relatie. Ik wilde geen opgever zijn, dus ik bleef ploeteren, hoe ongelukkig ik me ook in een relatie die eigenlijk helemaal niet bij me paste.

Ik vergat mezelf de belangrijkste vraag te stellen die ik had moeten stellen over mijn toenmalige relatie.

Deze week praat ik met voormalig Miss Nederland, tegenwoordig WNL presentatrice Kim Kötter over de liefde. Tegenwoordig is ze dolletjes gelukkig met haar Jaap. Maar voordat ze Jaap ontmoette, had ze minder geluk in de liefde. Tot ze zichzelf die ene belangrijke vraag stelde. En daarmee per ongeluk de Oud&Gerimpeld Test deed.

Meer over Kim Kötter vind je hierrrrrrrrr

Ben je er klaar voor om de Oud&Rimpelig Test te doen? Met andere woorden: durf jij jezelf de vraag stellen over je liefdesleven waarmee misschien wel alles verandert?

En wat is het persoonlijke inzicht dat je haalt uit Kim haar verhaal? Laat het Kim en mij in de comments onder deze video weten!

xZarayda

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *