VOORKOM DAT JE TO-DO LIST EEN TO-DEATH-LIST WORDT

Je hebt eindelijk je droombedrijf opgericht. Of bent begonnen aan dat project waar je zolang naar uit keek. Met een raashoofd vol ideeën ben je non stop aan het werk. Je werkt 24/7 aan je droom. Yeah, you are nailing it baby…

Denk je.

De realiteit is dat je dag en nacht aan het werk bent. Je vergeet te ontspannen, vergeet te genieten en stress en slaaptekort zijn inmiddels vaste  prik voor je.

Voor alle WhyGirls die zich herkennen in deze non-stopable workattitude (hello my life!) is deze aflevering van je favoriete online talkshow er eentje die je moet kijken.

Thalita, een succesvolle modeondernemer, vertelt deze week op theWhyGirl bank hoe een auto ongeluk de aanleiding werd voor veel betere werk- en leefbalans. Thalita deelt met jou het inzicht waarom het voor ons enthousiaste WhyGirls van levensbelang is om realistische doelen & deadlines te stellen. En waarom je een veel effectievere ondernemer wordt wanneer je minder perfectionistisch bent.

Meer over Thalita en haar modeplatform theNextCloset vind je hierrrrrrrr

Thalita daagt je uit om REALISTISCHE doelen en & deadlines te stellen, zodat je niet ten onder gaat aan die eindeloze lijsten met to-do’s. Je mag er nu alvast een beginnetje mee maken. Als je, voor je eigen gezondheid en sanity 1 project op de lange baan moet schuiven, welk project is dat dan? Vertel het me in de comments onder deze video. Ik ben heel benieuwd!

xZarayda

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *