DE GOEDBEDOELDE DENKFOUT WAARMEE JE JE RELATIE OM ZEEP HELPT

Een Potentie-man. Een man die alles in zich heeft om de meest geweldig partner ter wereld te zijn. Maar om het te worden heeft hij een beetje hulp nodig. Gelukkig was daar jij! Om hem te coachen naar de perfectie. Dat doe je omdat je zoveel van hem houdt. Je het allerbeste met hem voor. En als hij nou gewoon naar je luistert, komt het allemaal goed. Smiley face.

Reality smackdown time!

Als je dit denkt (of ooit gedacht hebt), is deze aflevering van theWhyGirl een broodnodige eye opener.

Want deze week praat ik met schrijver Sanne Wurzer over het ‘verbeteren’ van je partner. Sanne ontdekte dat ze in haar liefdesrelatie onbewust altijd bezig was met het sleutelen aan haar vriendje. Herkenbaar! Ook in mij leeft er een Irritante Coach die mijn liefje soms vanaf de zijlijn opdringerig probeert te vertellen wat MIJ het beste lijkt.

Op theWhyGirlbank vertelt Sanne jou waarom dit de goedbedoelde denkfout is waarmee je je relatie om zeep helpt. En wat je in plaats daarvan veel beter kan doen.

Meer over Sanne Wurzer & haar boek De Blonde Boeddha, Een Leeg Blond Hoofd Eindelijk vind je hierrrrrr

Is dat seriously geen geweldig idee? Een I love My Liefje Dagboek. Wat zijn 3 dingen van je liefje waar je heel blij mee bent en die het opschrijven waard zijn? Laat het Sanne en mij in de comments onder deze video weten!

enne: Zit je maandag 26 mei om 19:00 voor de buis om de eerste aflevering van jouw favoriete online talkshow theWhyGirl te bewonderen op TLC?  Ik hoop het. Want tot 30 juni zijn we daar dagelijks te zien.

xZarayda

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *