RIJKER, RELAXTER & GELUKKIGER ZONDER DAT ’T EEN CENT KOST

‘There are people who have money and people who are rich.’ Die lieve Coco Chanel had makkelijk praten. Want hoe rijk voel je je wanneer je de financiële rock bottom raakt?

Best welvarend, blijkt uit het verhaal van Lou Niestadt.

Deze week praat ik met schrijver & illustrator Lou Niestadt over hoe zij een jetsetleven van 4x per jaar op wintersport gaan, moest inruilen voor een bestaan waarin ze heel weinig had.

De beautiful twist is dat Lou’s financiële dieptepunt het begin was van een periode waarin ze zich rijker, relaxter en gelukkiger dan ooit voelde. En op theWhyGirl bank geeft Lou jou het inzicht waarmee jij dit ook kan ervaren. En het beste nieuws is dat het je geen cent hoeft te kosten.

Meer over Lou Niestadt & haar boek Less is Luxe vind je hierrrrr

Durf jij een deel van je Dikke Doekoe Lifestyle los te laten door een hele week (of desnoods een dag!) niets te kopen? Laat Lou en mij in de comments onder deze video weten of je het experiment aandurft en wat voor effect het op je heeft

Join Zarayda's inner circle!

4 comments


  1. Maud

    Goed interview en interessante gedachte, zit zelf ook vaak digitale winkelmandjes vol te gooien, of blijf maar doorklikken in webshops want ‘ misschien is er wel iets dat ik wil hebben’. En dat is natuurlijk raar, zoeken naar iets wat je wilt hebben… Heeft me aan het denken gezet! Heb je artikelen in de NRC next ook gelezen, heel goed!

    • theWhyGirl

      He Maud,
      Dankjewel voor je compliment! Lief! Wat je zegt geeft mij weer een inzicht: ‘zoeken naar iets wat je wil hebben’. Heel herkenbaar voor mij maar sinds het goede advies van Lou probeer ik zo af en toe een paar dagen niet eens op websites te kijken, zodat ik niet ‘verleid’ kan worden tot aankopen. Hou je idd best tijd over 🙂
      xZa

  2. An

    Gefeliciteerd met TLC. Ik ben het voor een gedeelte eens met Lou te veel bezit kan een last zijn. Maar laten we eerlijk wezen meer dan genoeg geld hebben is wel heel fijn.

    • theWhyGirl

      He An,
      Je hebt natuurlijk gelijk. Het is fijn als er geen financiele stress is. Maar vind Lou’s benadering ook wel heel interessant: alles wat je hebt, moet je voor werken. En weinig willen geeft rust. Ik ben ermee aant experimenteren. Dankjewel trwns voor je felicitatie met TLC. Preciate it mucho!
      xZarayda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *