DEALEN MET VERWACHTINGEN VAN JE FAMILIE & OMGEVING

Wat is jouw definitie van een succesvolle carrière? Is het een corporate baan waar je bakken geld verdient in een prestigieus beroep? Of ziet het plaatje van jouw droomleven er heel anders uit?

Danseres en actrice Jihane El Fahidi stelde zichzelf deze vraag en ontdekte dat ze, om haar hart te volgen, de verwachtingen van haar ouders en de omgeving naast zich neer moest leggen. Moeilijk.

Want haar ouders hadden De Grote Marokkaanse Droom voor Jihane. Ze droomden ervan dat hun dochter de eerste Marokkaanse Bankdirectrice zou worden. Elke decaan had hun droom daarin bevestigd. Als iemand dat kon bereiken, was het hun dochter Jihane.

Maar Jihane koos voor een ander scenario. Geen corporate lifestyle met een dik salaris, een 80-urige werkweek en macht en aanzien. Zij koos voor wat haar het allergelukkigst maakt.

Soms moet je de mensen van wie je het meest houdt teleurstellen om je eigen pad te volgen. Deze week krijg je via Jihane’s verhaal op theWhyGirl bank het praktische inzicht waarmee je elke dag leert kiezen voor jouw versie van succes. No schuldgevoelens allowed, baby!

Meer over Jihane El Fahidi vind je hierrrrr

Wat is de eerste stap die jij vandaag gaat zetten om (nog) meer te gaan doen waar je van droomt? Want aan een ‘mooi inzicht’ heb je weinig als je het niet in de praktijk brengt. Laat het Jihane en mij weten in de comments onder deze video. We loooooooove that!

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *