VIDEO: WAAROM HET SOMS ECHT AAN JOU LIGT DAT JE GEEN LIEFJE HEBT

It’s not you, it’s him!

De zoveelste mislukte relatie. En ook deze keer lag het vooral aan hem. Hij snapte je niet, gaf je niet wat je nodig had en was eerlijk gezegd ook niet goed genoeg voor jou.

Ooit waren het WhyGirl Ruth Groenhart’s denkbeelden. Totdat een vraag van haar vader voor een nieuw perspectief zorgde.
‘Wat is jouw aandeel in dit alles?’ vroeg hij haar.

‘Mijn aandeel??!!’ **cue talk to the hand en bijbehorend nekgebaar**
‘Hoe bedoel je?!’

Houston, we have a bad attitude problem.

In dit afsluitende gesprek tijdens theWhyGirl Maand van de Liefde vertelt Ruth hoe ze met haar bad attiitude haar hart probeerde te beschermen. Net als zoveel vrouwen was ze ooit gekwetst en wilde ze die pijn nooit meer voelen.

Door haar eigen gedrag onder de loep te leggen, leerde Ruth dat ze iets van een partner verwachtte wat ze zelf niet terug wilde geven.

Deze WhyGirlWednesday vertelt Ruth waarom het ook aan jou ligt dat je geen liefje hebt.

Wat is de grootste eye-opener die je haalt uit het verhaal van Ruth? En wat staat er op jouw ‘lijstje’? Vertel het ons in de comments onder deze video!

Join Zarayda's inner circle!

6 comments


 1. rikardo

  Beste vrienden, ik had een probleem met mijn vriendin 2 jaar geleden, die leiden tot ons uit elkaar. toen ze brak met mij, ik was niet mijn zelf weer, vul ik zo leeg in mij. totdat een vriend van mij Walt pen vertelde me over een spell caster, die hem in het zelfde probleem ook geholpen. i e-mail de spreuken en ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat hij vroeg mij om de lang verhaal kort te maken. voordat ik wist wat er gebeurde mijn vriendin gaf me een gesprek en vertelde me dat ze terug naar mij kwam en was zo blij om haar terug naar mij. we hebben twee kinderen samen en we zijn blij met ons zelf. dank als u zijn hulp contact via nodig: greatoracletemplesolution@live.com voor het redden van mijn relatie en ook het opslaan van anderen bezitten ook. blijven uw goede werk van de grote spell caster.

  • theWhyGirl

   Hai Heli,

   Nu zijn wij natuurlijk heel benieuwd waarom jij je hierin kan vinden?

   Welke ervaring heeft je tot dit inzicht gebracht?

   Wil je dat met ons delen?

   Groetjes,
   TeamWhyGirl

 2. genevieve

  Ik vind dit zo prachtig en het is echt een eye opener voor me omdat ik me zo terug kan vinden hierin. Ik zit met zoveel balast vanuit mijn vorige relatie en de liefde van mijn leven wordt inderdaad gestraft hiervoor terwijl hij er niets mee te maken heeft. Mijn ex heeft mij zoveel pijn gedaan en ik ben er zo onzeker door. Ik heb bij het kijken naar deze video, ontdekt dat ik hem inderdaad nooit heb vergeven hiervoor. Het is waar de dingen komen dan terug soms heb je van heh…waarom straf ik mijn man door te twijfelen terwijl hij helemaal miets heeft gedaan of waarom durf ik niet te zeggen ik hou van je, terwijl hij het wel zegt en dan ook nog vanuit zijn hart. Maar goed het loslaten van alles is echt een stap in de juiste richting die ik moet doen. Bedankt voor deze mooie video. Ik heb er echt geen woorden voor, hoe goed het mij heeft gedaan.
  Groetjes genevieve.

  • Ruth Groenhart

   Wauw Genevieve,

   Wat een mooie reactie. Ik ben blij dat je er iets aan hebt gehad. Ik ben echt van mening dat wij vrouwen een verlengstuk zijn van elkaar en daarom ook van elkaar kunnen leren. Ik weet zeker dat als wij met elkaar zouden zitten, jij mij op jou beurt de ogen zou doen openen daar waar ik hulp nodig heb. Zelfreflectie kan soms heel moeilijk zijn. Ik ben daarom ook ontzettend trots op je dat je daarvoor kiest. Ik wens je heel veel vrijheid (want vergeven zet je hart vrij) en dat jouw liefde onophoudelijk mag stromen.

   Warme groet,
   Ruth

  • theWhyGirl

   Hi Genevieve,

   Net wat Ruth zegt: Wauw!

   Wat mooi om te horen dat de video van Ruth zoveel voor je heeft gedaan.
   Dat is precies wat we met theWhyGirl willen bereiken.

   Bedankt voor je openhartigheid en hopelijk wordt je relatie alleen maar mooier vanaf dit punt.

   Liefs,

   Team WhyGirl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *