VIDEO: WAAROM JE JE PARTNER NOOIT OP EEN VOETSTUK MOET ZETTEN

De perfecte partner. Ik ken vrouwen die ervan dromen en niet voor minder willen settelen. Het grote vraagteken is alleen of deze flawless prins op het witte paard wel bestaat.

Danseres en actrice Jihane zocht jarenlang naar die perfecte man. Een man waarbij ze zich veilig voelt en waarmee ze die geweldige klik mee heeft. De mannen in haar leven zette ze op een voetstuk. Maar zelfs droommannen donderen af en toe van hun plateautje af. Voor Jihane was die teleurstelling jarenlang de dealbreaker.

Onrealistisch hoge verwachtingen voor je love life?! In de Maand van de Liefde op theWhyGirl praten we erover.

Jihane legt uit hoe ze van een niet-realistisch-roze-wolk-beeld van de liefde inmiddels op aarde is neergedaald. En waarom minder perfectionistisch zijn naar jezelf, de sleutel is voor een betere relatie met je lover.

Meer over Jihane El Fahidi vind je hierrrr

Enne, ben je bereid het huiswerk van Jihane aan te gaan en je lover van zijn voetstuk af te sleuren? Laat het ons weten in de comments onder deze video!

Join Zarayda's inner circle!

2 comments


  1. Jihane

    Dank voor je reactie!

    Je hebt helemaal gelijk.
    Echter moet niet alles wat er gezegd is al te letterlijk genomen worden. Veel is ‘bij wijze van spreken’ en aangedikt om een bepaald gevoel te illustreren. En dat het tegenstrijdig is, ja absoluut, dat wilde ook laten zien in het filmpje samen met het feit dat ik er hard aan werk om zachter naar mezelf te zijn en dus ook naar de ander. Conclusie was dan ook: This woman is making up her mind. đŸ™‚

  2. kiffuz

    Real life ain’t no fairytale. Niets is zeker, alleen de dood. Het gaat dus over wie je toelaat in je comfortzone(die onzichtbare muur). Je zal dus ook moeten weten en accepteren dat jullie mens zijn. Profectionisten zouden genoeg geld moeten hebben om parts te kopen en hun perfecte persoon(een pop) in elkaar zetten. Ze spraak haar zelf tegen en had dat ook door. Just make up your mind woman.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *