VIDEO: WAAROM JE SOMS VAN CARRIèRE MOET SWITCHEN OM JEZELF TE BLIJVEN

Een carrière waar je helemaal jezelf in kan zijn, je al je creativiteit in kwijt kan en waar je voldoening uit haalt. Veel vrouwen dromen ervan. Maar hoe haalbaar is het? En kan je er de schoorsteen mee laten roken?

Ontmoet Petra van der Vet. Deze succesvolle WhyGirl werkte 12 jaar in de top van het bedrijfsleven. Ze was goed in wat ze deed, reisde de wereld over en had het financieel goed voor elkaar. Toch besloot ze op haar 37e een drastische carrièreswitch te maken. Omdat ze zichzelf niet meer herkende. En omdat ze diep in haar hart, eigenlijk iets anders wilde.

Meer over Petra (en wat ze misschien voor jou kan betekenen) vind je hierrrrr

Doe jij wat je het liefst zou willen doen? Of droom je, nu we eerlijk zijn, toch van iets anders? En durf je het huiswerk van Petra om te zetten in een actie? Laat wat van je horen in de comments!

Join Zarayda's inner circle!

4 comments


 1. Oriental Styling

  Ik ken het gevoel, zelf van bedrijfskundige informatice overgestapt naar zorg. Ik had geen binding met wat ik deed, voelde me er absoluut niet fijn bij nadat ik een dochter had gekregen.
  Daarna gekozen voor de zorg, ik moest wel weer helemaal opnieuw beginnen en ben er nog steeds niet. Maar ik ben wel gelukkig met mijn keuze, en ik denk mijn kleine meid later ook. Uiteindelijk moet je doen wat goed voelt.

  • theWhyGirl

   Oriental Styling,

   Wat goed dat je hebt gedurfd om je hart te volgen en om opnieuw te beginnen! En wat fijn dat, ondanks dat je er nog niet helemaal bent, dat je wel gelukkig bent met je keuze. Daar gaat het, denk ik, om! Be proud girl! Je hebt die stap durven zetten!

 2. Sofia

  Herkenbaar!
  Mooi om te zien dat jij die stap hebt durven maken, Petra.
  Ik zit juist in het onderwijs en voel dat dat niet meer bij me past, maar ik ben er nog niet uit wat het dan wel moet worden. Puzzelen, peinzen en proberen. Ik zit dus nog in de beginfase van het proces van switchen, dus ik hoop dat ik binnenkort ook die nieuwe uitdaging vind.
  Veel succes en vooral veel plezier in het onderwijs!
  En Zarayda; wát een leuke site! Inspirerend!

  Sofia

  • theWhyGirl

   He Sofia,

   Dank voor het compliment! En mooi om te zien dat je opnieuw op zoek gaat naar wat je nodig hebt! Je gaat er vast uitkomen. Gebeurt uiteindelijk altijd als je durft om nieuwsgierig te zijn naar wat je gelukkig maakt in dit leven. Keep us posted!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *