VIDEO WAAROM JE JE ZEKERHEID LOS MAG LATEN VOOR WAT AVONTUUR

Je zekerheid loslaten in ruil voor wat avontuur. Zoals bijvoorbeeld je vaste baan opzeggen om een wereldreis te maken. Misschien fantaseer en dagdroom je er stiekempjes over. Maar wat als je vandaag kan beginnen met het verwezenlijken van die crazy ass droom?

De 30-jarige WhyGirl Sanne Wurzer hakte na meer dan 5 jaar twijfelen de knoop door. Ze gaf haar vaste baan bij een groot telecombedrijf op om een wereldreis te maken met haar liefje.

Wat maakte dat ze ‘opeens’ durfde te gaan voor haar droom? Waarom ruilde ze haar zekerheid in voor dat grote avontuur? En hoe deed ze het?

Dit is theWhyGirlWay of viering some happy new year! Met een dikke dosis inspiratie voor je

Welk avontuur wil jij beleven in 2014? En wat is een piepkleine stap die je richting dat avontuur zou kunnen zetten?

Deel jouw eigen verhaal in de commentaren onder deze video. I would looooooove that 🙂

ps: en laat 2014 een fantastisch, knallend jaar worden waarin jij (een deel van) je dromen waarmaakt!

Join Zarayda's inner circle!

12 comments


 1. Nina

  Jaaa! Ik heb ook een aantal jaren geleden helemaal losgemaakt van mijn bestaande leven; ik schreef me uit uit uit NL en heb 2,5 jaar over land en zee gereisd. Ik ben nog steeds bijna dagelijks BLIJ dat ik die stap ooit heb durven nemen; die stap en alles wat ik onderweg heb meegemaakt heeft me gevormd tot wie ik nu ben! Het was één van de beste beslissingen die ik heb gemaakt. Ik kan het iedereen aanraden!

  • Sanne

   Nina, wat een gaaf verhaal! En wat doe je nu en waar? Erg benieuwd. Ook naar hoe je leven js veranderd sinds je grote reis. Let us know! Groetjes, sanne

 2. Anne

  Leuk Sanne! Ik ben zelf ook al aan het sparen en voorbereiden voor een lange reis. Zarayda, wat zie je er leuk uit. Heb je ook een stylist voor je interviews?

 3. Marchy

  Oew!! Hele grote droom van mij om hier alles achter te laten en gewoon te gaan… ik neem de stap nog niet omdat ik momenteel naast mijn baan (waar ik overigens met heel veel plezier werk) een avondopleiding volg daarnaast nu niet de financiële middelen heb om bijv. een jaar rond te gaan reizen.
  Leuke filmpjes en heel herkenbaar allemaal ;-)! Leuk onderwerp voor in de toekomst is misschien om wat ervaringen te delen m.b.t. koppels welke een tijdelijke sleur meemaken of koppels die beiden inzien dat ze steeds verder uit elkaar groeien en als ze geen actie gaan ondernemen het wellicht weleens het einde van hun relatie zou kunnen zijn. Hoe kun je ervoor zorgen dat je weer nader tot elkaar komt? Wat voor een ervaringen hebben de dames die jullie website volgen hiermee? In een sleur gezeten? Of einde van een relatie was in zicht, maar jullie zijn eruit gekomen door?? Hoe zorg je dat je privé en werk in balans is zodat je genoeg quality time met je partner hebt. Liefs Marchy

 4. Sanne

  Hi Anita,
  Wat leuk dat je ook zo’n stap in ’t avontuur hebt gezet! Ik ben nu heel erg benieuwd waar je naartoe verhuisd bent! En ook of dat alleen om het klimaat was..? En wat je er doet? Lijkt me leuk om er meer over te horen.

  Groetjes, Sanne

 5. Brecht

  Hi Zarayda, wat een super leuke site is dit! En wat een interessante gesprekken staan er op!
  Ik vind dit wel een herkenbaar thema. Na jaren wachten op’n huurhuisje kon ik vorig jaar eindelijk naar een andere woonplaats verhuizen.
  Ik wilde dit al heel lang, vooral om weer’s ergens fris te beginnen. En omdat ik op zoek wilde naar nieuw werk, maar wist dat ik in m’n toenmalige woonplaats niet een betere baan zou vinden.
  Nu is alles weer in beweging, op zoek naar werk, nieuwe mensen leren kennen, lekker bezig in m’n huisje mét atelier, de omgeving verkennen, etc.
  Best heel spannend, vooral omdat ik niet weet of’t gaat lukken met die baan… Soms ook heel vermoeiend en bij vlagen ook wel eenzaam, want tja wie bel je als je zaterdags nog zin hebt om op stap te gaan als je nog niet zoveel mensen in de buurt kent!? Maar ik ben zeker blij dat ik deze move gemaakt heb!

  • theWhyGirl

   He Brecht,

   Wat ontzettend knap dat je deze stap hebt durven zetten. Kan me goed voorstellen dat het heel spannend (en bij vlagen ook eenzaam) kan zijn maar wat een lef om gewoon in een nieuwe stad helemaal opnieuw te beginnen. Props girl! Gaat je vast veel goeds brengen!
   Hou theWhyGirl in de gaten want de komende weken worden er veel onderwerpen aangesneden die gaan over het maken van een transitie. Hoop dat je daar wat inspiratie uit kunt putten. In ieder geval mag je retetrots zijn op jezelf!

  • brecht

   Thanx!

  • theWhyGirl

   He Monique,

   Dankjewel voor je comment. Herkenbaar thema? Heb jij zelf weleens wat zekerheid losgelaten in ruil voor avontuur?

 6. Anita

  Zo leuk Zarayda! Ook ik heb die stap durven wagen en ben nog steeds blij in een lekker klimaat in de natuur te leven. X

  • theWhyGirl

   He Anita,

   Knap dat je de stap durfde te zetten. Wat maakte dat je uiteindelijk durfde om wat van je zekerheden los te laten om op avontuur te gaan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *