BLOG A VERY MERRY WHYGIRL XMAS!

Lieve WhyGirls,

Vandaag wil ik jullie de warmste, meest liefdevolle Xmas ever toewensen. Ik hoop dat je je omringt met de mensen waarvan je houdt en dat je je ongegeneerd te goed doet aan al het lekkers dat de komende dagen op tafel verschijnt.

En jezelf dan (met een ietwat schuldig gevoel) voorneemt om het er vanaf 1 januari allemaal weer af te sporten. Dat is hoe ik het doe in elk geval 🙂

Deze Kerst sta ik stil bij alles en iedereen waar ik van hou. En neem ik me voor om met ingang van vandaag dat nog vaker hardop te zeggen en het nog meer te laten zien. Ik sta ook stil bij de mensen die niet meer onder ons zijn. En behalve het verdriet probeer ik me te herinneren hoe het was toen ze er nog waren. Met een glimlach op mijn gezicht.

Mijn grootste cadeau dit jaar is dat ik ein-de-lijk begonnen ben met theWhyGirl. Het platform waar ik van droomde. En we bestaan pas een aantal weken, maar ik heb het gevoel dat ik een stuk familie erbij heb. Mijn WhyGirl-familie. Lees hier: jij :)

I’m a very happy and also a thankful camper! En ik tel mijn zegeningen! Want blessed we are. Vind je niet?

Have yourself a WhyGirl Merry Xmas! En tot volgende week

xZa

Join Zarayda's inner circle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *